Hoe Het Nummer Van Een Beller Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van Een Beller Te Blokkeren
Hoe Het Nummer Van Een Beller Te Blokkeren

Video: Hoe Het Nummer Van Een Beller Te Blokkeren

Video: Hoe Het Nummer Van Een Beller Te Blokkeren
Video: iPhone - How to Block a Number from Calling or Texting 2024, Mei
Anonim

Steeds vaker worden gsm-abonnees op verschillende momenten lastiggevallen door telefoontjes. Om weer rust in je leven te brengen, volstaat het om het nummer van de vervelende beller te blokkeren.

Hoe het nummer van een beller te blokkeren
Hoe het nummer van een beller te blokkeren

instructies:

Stap 1

Zoek uit of uw mobiele telefoon een Blacklist-functie heeft waarmee u oproepen kunt blokkeren van abonnees waarvan u het nummer niet kent. U kunt het activeren in het menu met oproep- en contactinstellingen. Zoek het item "Alleen oproepen accepteren uit de lijst met contacten" en plaats er een vinkje voor.

Stap 2

Schakel het blokkeren van alle inkomende oproepen in als u uw telefoon enige tijd niet kunt gebruiken. U kunt deze handige functie ook activeren in het telefooninstellingen- en configuratiemenu door het blokkeren van oproepen per categorie in te stellen. Hier kunt u ook uitgaande gesprekken verbieden, evenals communicatie over lange afstand met andere abonnees.

Stap 3

Neem contact op met de technische ondersteuningsdienst van uw mobiele provider als uw telefoon niet over de vereiste functie beschikt. Geef het nummer op dat u wilt blokkeren. De bediener zal de nodige handelingen uitvoeren of instructies geven voor zelfvergrendeling. U kunt dit doen in het persoonlijke account van de gebruiker, in het servicebeheermenu, door het te openen via de officiële website van de mobiele operator.

Stap 4

Neem contact op met een van de abonneekantoren in uw stad en neem uw paspoort of ander identificatiedocument mee. Het is belangrijk dat de simkaart ook op jouw naam staat. De kantoorconsulenten helpen u bij het activeren van de blacklist-service en zorgen voor een afdruk van de oproepen als u het nummer van de beller niet kunt identificeren.

Stap 5

Gebruik een slimme truc om bepaalde nummers te blokkeren. Schakel de voicemailfunctie op uw tarief uit. Open vervolgens de eigenschappen van het contact waarvan je het nummer wilt blokkeren en vink het vakje aan naast "Alle oproepen doorsturen naar voicemail". Wanneer u probeert te bellen, hoort de abonnee voortdurend korte piepjes, alsof uw nummer bezet is.

Aanbevolen: