Hoe Een Beeline-telefoon Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline-telefoon Te Blokkeren?
Hoe Een Beeline-telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Beeline-telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Beeline-telefoon Te Blokkeren?
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, Maart
Anonim

Beeline-abonnees van wie de mobiele telefoon is verloren of gestolen, kunnen met de nummerblokkeringsservice voorkomen dat buitenstaanders een simkaart met hun nummer gebruiken. Ook kunnen gebruikers van tarieven met een maandelijkse vergoeding door deze operatie besparen op de betaling voor mobiele communicatie in het geval dat het telefoonnummer enkele maanden niet zal worden gebruikt in verband met een vakantie of zakenreis. U kunt een Beeline-nummer op een van de voor u meest handige manieren blokkeren.

Hoe een Beeline-telefoon te blokkeren?
Hoe een Beeline-telefoon te blokkeren?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon
  • - vaste telefoon
  • - het internet
  • - papier
  • - een pen
  • - paspoort
  • - ken het FIN-nummer en het wettelijke adres van de organisatie (voor rechtspersonen)

instructies:

Stap 1

Om een Beeline-nummer dat aan een persoon is geregistreerd te blokkeren, belt u 0611 vanaf uw mobiel en volgt u de aanwijzingen van het systeem. Deze methode is geschikt voor abonnees die bellen vanaf hun eigen nummer dat moet worden geblokkeerd.

Stap 2

U kunt het nummer ook via internet blokkeren. Om dit te doen, krijgt u een wachtwoord voor het "My Beeline" -systeem op de website van de operator door * 110 * 9 # te bellen vanaf de telefoon en op de knop "Bellen" te drukken. Nadat u het wachtwoord per sms heeft ontvangen, voert u uw persoonlijke account in met uw telefoonnummer en bestaande wachtwoord. Zoek in het systeemmenu het item "Nummerblokkering" en gebruik deze service.

Stap 3

Als u uw eigen telefoon kwijt bent, gebruik dan een vaste telefoon en bel 8 (495) 974-88-88 of ga gewoon naar het kantoor van een willekeurige operator. De adressen van de dichtstbijzijnde Beeline-punten zijn te vinden op de officiële website van de exploitant. Wanneer u contact opneemt, moet u de reden voor het blokkeren van het nummer doorgeven. Een medewerker van Beeline helpt u bij het uitvoeren van de benodigde handelingen en vertelt u hoe u snel het vorige nummer kunt herstellen.

Stap 4

Als u het nummer blokkeert door het contactcenter te bellen of het Beeline-kantoor te bezoeken, wees dan bereid om uw paspoortgegevens te geven, als het nummer op u is geregistreerd, of het TIN en het wettelijke adres van de organisatie die eigenaar is van de telefoon. Zonder deze informatie te bevestigen, kunt u het nummer niet blokkeren.

Stap 5

In sommige gevallen wordt u mogelijk gevraagd een aanvraag te schrijven die is gericht aan OJSC VimpelCom. Om een nummerblokkering aan te vragen, downloadt u het vereiste formulier van de officiële website. Vermeld in de aanvraag de reeks, het nummer, de datum en de plaats van afgifte van het paspoort of de naam van de organisatie als u namens haar optreedt.

Stap 6

Vermeld zeker de blokkeerperiode, de reden van deze handeling en het nummer dat je tijdelijk niet gaat gebruiken. Vul dan uw contactgegevens in en voltooi de aanvraag voor de datum van schrijven met uw handtekening. Breng het document naar het dichtstbijzijnde Beeline-kantoor en wacht tot uw aanvraag is geregistreerd door een medewerker van het bedrijf.

Aanbevolen: