Hoe De Toegang Tot De Telefoon Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Toegang Tot De Telefoon Te Blokkeren?
Hoe De Toegang Tot De Telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe De Toegang Tot De Telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe De Toegang Tot De Telefoon Te Blokkeren?
Video: Een telefoonnummer blokkeren op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is tegenwoordig het meest gebruikte communicatiemiddel. Tegelijkertijd vervullen veel moderne telefoons een aantal extra functies, waaronder het opslaan van informatie. Als u niet wilt dat de informatie op uw mobiele apparaat beschikbaar wordt voor iemand zonder uw medeweten, kunt u dit alleen voorkomen door uw telefoon te vergrendelen.

Hoe de toegang tot de telefoon te blokkeren?
Hoe de toegang tot de telefoon te blokkeren?

Noodzakelijk

pin- en pukcodes

instructies:

Stap 1

Bescherm gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen tegen nieuwsgierige blikken. Om dit te doen, moet u bestanden verbergen of een vergrendeling op uw telefoon instellen. Neem dit uiterst serieus, want het verliezen van uw wachtwoord levert grote problemen op, tot aan de aanschaf van een nieuw mobiel apparaat.

Stap 2

Voordat u de toegang tot uw telefoon blokkeert, noteert u zorgvuldig alle veronderstelde wachtwoorden in een notitieblok - bij voorkeur ruim voordat u ze invoert.

Stap 3

Een van de vormen van blokkering van de toegang tot de telefoon is het blokkeren van de simkaart via pin- en pukcodes. Wanneer u de telefoon inschakelt, wordt u om een wachtwoord van vier (acht) cijfers gevraagd. Om het mobiele apparaat te activeren, moet u de juiste pincode invoeren. Als je 3 keer achter elkaar een verkeerde combinatie hebt ingevoerd, wordt je na de laatste poging gevraagd een puk van 10 cijfers in te voeren. Meestal wordt de hele procedure voor het installeren van pin- en pukcodes uitgevoerd wanneer de simkaart is geactiveerd. U kunt dit type bescherming voor uw telefoon laten staan of, omgekeerd, uitschakelen.

Stap 4

Het slot kan op verschillende modellen mobiele telefoons anders worden geactiveerd.

Om de telefoonvergrendeling op een Samsung-apparaat in te schakelen, gaat u naar "Instellingen" en selecteert u "Beveiligingsinstellingen" en klikt u vervolgens op "Telefoonvergrendeling". Schrijf onmiddellijk daarna het wachtwoord in uw agenda en voer deze reeks cijfers in uw telefoon in.

Stap 5

Als u een mobiele Sony Ericson gebruikt, klikt u op "Opties" - "Algemeen" - "Vergrendelingen" en "Telefoonvergrendeling" om deze te blokkeren. Onmiddellijk daarna verschijnen de optie "Bescherming" en de link "Aan". Voer de code in die je hebt uitgevonden, nadat je deze eerder in je organizer hebt gedupliceerd.

Stap 6

Gebruik je een Nokia-telefoon? Om de toegang ertoe te blokkeren, gaat u naar het "Menu", selecteert u de knoppen "Instellingen" - "Beveiliging" (voor sommige modellen - "Beveiligingsbeveiliging"), vervolgens - "Beveiligingsniveau" en "Telefoon".

Stap 7

Als uw telefoon is vervaardigd door het merk Phillips, gaat u ook naar het menu en kiest u het pad: "Instellingen" - "Beveiligingsinstellingen" - "Telefoonblokkering". Vergeet niet op de "Aan"-toets te drukken.

Aanbevolen: