Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De "Weer"-service

Inhoudsopgave:

Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De "Weer"-service
Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De "Weer"-service

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De "Weer"-service

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De
Video: Hoe onderneem je in zwaar weer? Stoppen of doorgaan? Een lastige vraag 2024, April
Anonim

Een dienst waarmee u de weersvoorspelling op uw mobiele telefoon kunt controleren, kan erg handig zijn. Maar wanneer de noodzaak om het te gebruiken verdwijnt, willen abonnees het uitschakelen. Om dit te doen, heeft elke mobiele operator zijn eigen manieren (aangezien de dienst zelf niet door één operator wordt geleverd).

De service annuleren?
De service annuleren?

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen de Weather-service uitschakelen als ze een zelfbedieningssysteem gebruiken, Internet Assistant genaamd. Het wordt gepresenteerd op de officiële website van het bedrijf en is beschikbaar voor absoluut alle gebruikers met een speciale gebruikersnaam en wachtwoord. Om in te loggen, hoeft u niets te doen (het is al uw mobiele telefoonnummer), maar om een wachtwoord te krijgen, moet u het korte nummer 1118 of het USSD-commando * 111 * 25 # kiezen. Volg de instructies van uw operator of antwoordapparaat om een wachtwoord in te stellen. Overigens moet de lengte van het wachtwoord tussen de vier en zeven tekens zijn (meer precies, cijfers). Om verbinding te maken en dit systeem te gebruiken, neemt de operator geen geld op van de rekening, maar kan hij de toegang blokkeren als het wachtwoord drie keer verkeerd is ingevoerd.

Stap 2

De Beeline-operator maakt het ook mogelijk om de Weather-service te activeren en te deactiveren met behulp van een speciaal systeem. Het is te vinden op de website https://uslugi.beeline.ru. Met dit systeem kunt u niet alleen de "Weer"-service beheren, maar ook vele andere. Bovendien kunt u met zijn hulp uw tariefplan wijzigen, factuurgegevens maken, een simkaart blokkeren of deblokkeren. Gebruik het USSD-commando * 110 * 9 # om het zelfbedieningssysteem in te voeren. Na verzending ontvangt u een bericht met uw gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord om in te voeren. De login, zoals die van de MTS-operator, is uw telefoonnummer in tiencijferig formaat

Stap 3

Maar de telecomoperator "Beeline" heeft meer dan één dienst om diensten te beheren. Er is ook een "Mobile Consultant" beschikbaar op 0611. Dankzij hem kunt u meer te weten komen over het saldo van uw persoonlijke rekening, over de eigenschappen en kenmerken van het geselecteerde tariefplan, nieuwe diensten. U kunt meer gedetailleerde informatie over de "Mobile Consultant" krijgen op de officiële website van het bedrijf.

Stap 4

Met de dienst Mobiele abonnementen kunnen Megafon-abonnees meer te weten komen over het weer en interessante en nieuwe informatie over vele andere dingen ontvangen. Hoe u deze activeert/deactiveert, leest u op de website

Aanbevolen: