Afmelden Voor Alle Abonnementen Op MTS

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Alle Abonnementen Op MTS
Afmelden Voor Alle Abonnementen Op MTS

Video: Afmelden Voor Alle Abonnementen Op MTS

Video: Afmelden Voor Alle Abonnementen Op MTS
Video: Abonnementen aanmaken en factureren 2024, April
Anonim

Met een stijging van de kosten van mobiele communicatie, moet u nadenken over het uitschakelen van sommige betaalde opties, bijvoorbeeld mailings. U kunt zich afmelden voor alle MTS-abonnementen via verschillende diensten van de operator.

Gebruik je telefoon om je af te melden voor alle MTS-abonnementen
Gebruik je telefoon om je af te melden voor alle MTS-abonnementen

Zelf mailings op MTS uitschakelen

U kunt zich voor alle MTS-abonnementen afmelden via de dienst Kostenbeheersing. Om dit te doen, kiest u het USSD-commando * 152 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op nummer 2 om naar de referentie-informatie over de aangesloten abonnementen te gaan. Volg de instructies van het tekstmenu en schakel de mailings uit die u niet nodig heeft.

Schakel betaalde informatiediensten op MTS uit via de "Internet Assistant"-service. Ga naar de officiële website van de operator, geef uw regio aan en selecteer "Inloggen op uw persoonlijke account" in de bovenhoek van de pagina. Als u zich al eerder op de site heeft geregistreerd, voert u uw telefoonnummer in het veld "Inloggen" zonder voorvoegsel in, voert u het wachtwoord in en voert u uw persoonlijke account in.

Als u nog geen inlogwachtwoord heeft, selecteert u de optie Wachtwoord ophalen. Er wordt een bericht met uw inlogwachtwoord naar uw telefoonnummer verzonden. U kunt ook * 111 * 25 # op uw telefoon bellen en zelf een persoonlijk wachtwoord maken. Ga na het invoeren van uw persoonlijke account naar het tabblad "Internet-assistent" en vervolgens naar "Tarieven en diensten". In deze sectie kunt u zich afmelden voor alle bestaande abonnementen op MTS.

Abonnementen op MTS uitschakelen met behulp van de operator

Als u geen tijd of zin heeft om de talrijke online- en USSD-diensten te begrijpen, volstaat het om de operator te bellen op 0890. U kunt contact opnemen met de abonneedienst door het nummer op uw telefoon te bellen. Nadat u naar de instructies van de autoinformer hebt geluisterd, drukt u op "0" om verbinding te maken met een technische ondersteuningsspecialist. Vraag een medewerker van het MTS-bedrijf om je te vertellen welke betaalde abonnementen je hebt aangesloten en schakel vervolgens onnodige abonnementen uit.

Bezoek een willekeurige MTS-salon of -kantoor en vraag medewerkers om betaalde abonnementen op uw nummer uit te schakelen. U dient uw paspoort bij u te hebben. Specialisten zullen de nodige manipulaties met uw telefoon uitvoeren en betaalde diensten uitschakelen. De procedure duurt slechts enkele minuten

Nieuwsbrieven loskoppelen van MTS

Als u constant nieuwsbrieven van MTS ontvangt, kunt u deze uitschakelen met uw mobiele telefoon. Kies de combinatie * 111 * 375 # ervan en druk op de beltoets. U ontvangt een sms met informatie over het verbreken van de mailing van MTS. Houd er rekening mee dat u in dit geval geen verdere informatieverzoeken kunt doen, bijvoorbeeld over de stand van het saldo. Houd er rekening mee dat deze en de andere vermelde manieren om abonnementen uit te schakelen gratis zijn.

Aanbevolen: