Afmelden Voor De "Beep"-serviceep

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor De "Beep"-serviceep
Afmelden Voor De "Beep"-serviceep

Video: Afmelden Voor De "Beep"-serviceep

Video: Afmelden Voor De
Video: Opening a VW Volkswagen with no visible key barrel 2024, Mei
Anonim

Op dit moment staat de markt voor telecommunicatiediensten niet stil - cellulaire operators ontwikkelen en lanceren verschillende tariefopties en diensten. Onlangs is een dergelijke service als "Gudok" erg populair geworden onder Russen. Door het aan te sluiten, heb je de mogelijkheid om saaie lange pieptonen te vervangen door je favoriete melodieën en zelfs zinnen. U kunt de dienst op elk moment deactiveren.

Hoe de service te annuleren?
Hoe de service te annuleren?

instructies:

Stap 1

Gebruik de online assistent op internet om de Good'ok-service te deactiveren. Ga naar de officiële website van de mobiele operator "MTS" (www.mts.ru). Klik op de selfservice-link. Voer uw achtcijferige wachtwoord en tiencijferige telefoonnummer in. Selecteer vervolgens de sectie "Good'ok". Hier ziet u de volledige lijst met melodieën en frases die zijn gekoppeld aan uw persoonlijke account, schakel ze uit en zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat.

Stap 2

Als je om welke reden dan ook geen toegang hebt tot internet, deactiveer dan de dienst met behulp van de mobiele assistent. Terwijl u zich in de MTS-thuiszone bevindt, kiest u * 111 * 29 # en "Bellen". Uw display toont een servicebericht met de resultaten van de operatie. Houd er rekening mee dat als de service in de eerste dagen van de maand wordt gedeactiveerd, de abonnementskosten niet worden gesplitst, maar voor de volledige kalenderperiode in rekening worden gebracht, dus het is raadzaam om de service aan het einde van de maand te deactiveren.

Stap 3

Als u de Good'ok-service tijdelijk wilt uitschakelen, kunt u zich alleen afmelden voor de melodie. Bel hiervoor het verkorte nummer 0550 en ga naar de sectie "Beheer de melodie". Luister naar de informatie van de autoinformer en druk op de toets die nodig is om uit te schakelen. U kunt zich ook afmelden voor de melodie door middel van een uitgaand bericht. Stuur hiervoor de volgende tekst “Stop (en melodiecode)” naar het verkorte nummer 9505. Houd er rekening mee dat het deactiveren van de dienst of het annuleren van het abonnement op de melodie volledig gratis is.

Stap 4

Als u de service niet zelf kunt uitschakelen, neem dan contact op met de specialisten voor hulp. U kunt advies krijgen en de dienst deactiveren door te bellen naar 0890 of 8 800 250 0890 (vanaf een vaste telefoon). Houd er rekening mee dat het uitgaande gesprek gratis is. Als deze methode niet bij u past, bezoek dan het kantoor van de operator (vind de adressen van de salons op de officiële website van MTS OJSC).

Aanbevolen: