Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Alle Abonnementen Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Alle Abonnementen Op Megaphone
Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Alle Abonnementen Op Megaphone

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Alle Abonnementen Op Megaphone

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Alle Abonnementen Op Megaphone
Video: Hoe mijn televisie- of internet- abonnement opzeggen? 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators en online diensten "dwingen" vaak verschillende betaalde diensten aan mobiele gebruikers. In dit verband kan het voor abonnees handig zijn om te leren hoe ze zich kunnen afmelden voor abonnementen op Megafon.

Afmelden voor alle abonnementen op de megafoon doe je in één handeling
Afmelden voor alle abonnementen op de megafoon doe je in één handeling

Snelle manieren om betaalde abonnementen op Megafon uit te schakelen

Probeer het woord STOP te sturen naar het verkorte nummer waarvan u ongewenste berichten ontvangt. Dit zou moeten helpen om je af te melden voor abonnementen op Megafon. Als u een reactiemelding ontvangt over de annulering van de service, kan de transactie als succesvol worden beschouwd. Deze methode werkt echter niet altijd, dus aanvullende stappen kunnen nodig zijn.

Neem contact op met het ondersteuningscentrum voor alle Russische abonnees van de Megafon-operator door met uw mobiele telefoon 0505 te kiezen. Wacht tot de medewerker van het callcenter antwoordt en vertel hem uw persoonlijke gegevens, zeg dan de naam van de onnodige dienst en het nummer waarvan de berichten worden ontvangen. Een supportmedewerker helpt je snel en tegelijkertijd gratis af te melden van betaalde abonnementen op Megafon.

Bezoek een van de Megafon-kantoren of communicatiesalons bij u in de buurt. Vraag de specialisten die daar werken om betaalde abonnementen op je telefoon uit te schakelen. Deze operatie wordt ter plaatse uitgevoerd. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen.

Afmelden voor alle abonnementen op een megafoon via USSD

Megafon heeft veel verschillende abonnementen en elk heeft zijn eigen manier om de verbinding te verbreken. Om erachter te komen, gaat u naar de officiële website van de operator en volgt u de link "Mobiele abonnementen". U ziet een volledige lijst met beschikbare services en speciale opdrachten.

Het uitschakelen van het Weather-abonnement op Megafon wordt bijvoorbeeld uitgevoerd via het USSD-verzoek * 505 # 0 # 1 # en de mailinglijst News of Russia wordt uitgeschakeld via de combinatie * 505 # 0 # 32 #. Deze commando's moeten worden gekozen vanaf een mobiele telefoon. Om het verzoek te voltooien, drukt u op de beltoets nadat u het hebt gekozen.

Hoe services op Megafon uit te schakelen via de "Servicegids"

Gebruik de internetassistent "Service Guide" van Megafon om van betaalde mailing af te komen. Ga naar de officiële website van de operator en klik op de link "Servicegids". Doorloop de snelle registratie om uw persoonlijke account in te voeren. U kunt een wachtwoord krijgen met het USSD-commando * 105 * 2 #.

Ga in uw persoonlijke account naar het menu-item "Diensten en tarief", waar u "Wijzig de set diensten" selecteert. Schakel de selectievakjes uit naast betaalde abonnementen en services die u niet hoeft uit te schakelen.

Als u geen nieuwsbrieven van de Megafon-operator wilt ontvangen, kunt u deze ook uitschakelen met uw mobiele telefoon. Stuur hiervoor een leeg bericht naar 9090. Na bevestiging van de uitgevoerde actie ontvang je geen informatie meer over nieuwe tarieven en diensten van de operator.

Aanbevolen: