Afmelden Voor Abonnementen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Abonnementen Op Beeline
Afmelden Voor Abonnementen Op Beeline

Video: Afmelden Voor Abonnementen Op Beeline

Video: Afmelden Voor Abonnementen Op Beeline
Video: Beeline 4G Bonus 2024, Mei
Anonim

Om de kosten van mobiele communicatie te verlagen, kunt u zich afmelden voor betaalde abonnementen op Beeline als u een abonnee bent van deze operator. Gebruik hiervoor speciale technische teams of neem contact op met de klantenservice.

Beeline-abonnees kunnen zich afmelden voor alle betaalde abonnementen
Beeline-abonnees kunnen zich afmelden voor alle betaalde abonnementen

Betaalde abonnementen uitschakelen vanaf uw telefoon

U kunt zich binnen een minuut afmelden voor betaalde abonnementen op Beeline. Het volstaat om vanaf de telefoon het nummer 0684006 te bellen en u krijgt een bericht dat alle aanvullende diensten zijn uitgeschakeld.

Probeer ook de Beeline-operator te bellen op 0611 en vraag om de betaalde diensten die je niet nodig hebt uit te zetten. Deze optie is echter niet altijd betrouwbaar, aangezien de operator of diensten van derden de abonnementen na verloop van tijd opnieuw kunnen activeren.

U kunt zich afmelden voor betaalde abonnementen op Beeline door een bericht te sturen met het woord "STOP" of STOP naar het nummer waarvan u ongewenste informatie ontvangt. Deze procedure is gratis en meestal effectief: als reactie zou je een melding moeten ontvangen over het succesvol afsluiten van betaalde diensten.

Gebruik speciale USSD-commando's om u af te melden voor betaalde Beeline-mailings. U kunt de mailinglijst “Wees op de hoogte” uitschakelen met het commando * 110 * 400 #. Om de service "Wees op de hoogte Plus" te deactiveren, kiest u * 110 * 1062 #. De "Chameleon"-service wordt gedeactiveerd met de combinatie * 110 * 20 #. En om te stoppen met het verzenden van internetmeldingen, belt u * 110 * 1470 #. Deze lijst met betaalde mailings van de Beeline-operator is niet volledig. U kunt kennis maken met de gedetailleerde lijst op de officiële website van de exploitant.

Afmelden voor betaalde abonnementen via internet

Ga naar het servicegedeelte van de Beeline-operator op de officiële website. Log in op uw persoonlijke account. Wie dit voor het eerst doet, moet eerst een wachtwoord verkrijgen. Om dit te doen, belt u * 110 * 9 # vanaf uw telefoon, en u ontvangt een bericht met uw wachtwoord. De login is uw telefoonnummer. Ga in uw persoonlijke account naar het gedeelte Abonneeservices en schakel handmatig alle services uit die u niet nodig hebt.

Betaalde services uitschakelen in het Beeline-kantoor

Neem contact op met een van de Beeline-kantoren of -salons om abonnees in uw stad te bedienen, met uw paspoort. Verwijder de berichten die op uw telefoon komen niet vooraf, maar laat ze aan het kantoorpersoneel zien. Met hun inloggegevens helpen ze je om je af te melden voor betaalde abonnementen. De operatie duurt enkele minuten.

Abonneer u op de "Black and White Lists"-service, die uw telefoon beschermt tegen frauduleuze services die abonnees misleiden die zich abonneren op hun betaalde mailings. Bel gewoon 0858 vanaf uw telefoon of neem contact op met het personeel van een van de salons in uw stad.

Aanbevolen: