Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Korte Nummers

Inhoudsopgave:

Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Korte Nummers
Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Korte Nummers

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Korte Nummers

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor Korte Nummers
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd ontvangen gebruikers van mobiele telefoons verschillende meldingen van korte nummers, meestal met advertentie-informatie en gewone spam. U kunt verkorte nummers weigeren en uitschakelen met een speciale optie van uw operator.

Abonnees van elke operator kunnen zich afmelden voor verkorte nummers
Abonnees van elke operator kunnen zich afmelden voor verkorte nummers

instructies:

Stap 1

U kunt verkorte nummers op uw MTS-telefoon uitschakelen met behulp van de gratis Content Ban-service. Verbind het door 0890 te bellen en de instructies van de operator te volgen. Je kunt vooraf zien welke betaalde abonnementen je op dit moment hebt. Om dit te doen, kiest u * 152 * 2 #. In hetzelfde systeemmenu is de optie om onnodige services te verwijderen beschikbaar. Er is ook een dienst Mijn Abonnementen, beschikbaar via uw persoonlijke account op de website van de operator, waarmee u alle aangesloten verkorte nummers kunt bekijken en verwijderen.

Stap 2

Abonneer u op de speciale service "Stop Content" als u een abonnee bent van de Beeline-operator. Op deze manier kunt u verkorte nummers uitschakelen en de ontvangst van ongewenste en verdachte berichten beperken. Houd er rekening mee dat u berichten blijft ontvangen van mobiele handelsservices, sociale netwerken en andere bronnen die officieel worden ondersteund door de operator. Om de service te activeren, bel 0858. Daarnaast kunnen korte Beeline-nummers worden uitgeschakeld in uw persoonlijke account, dat toegankelijk is vanaf de website van de operator.

Stap 3

Kies het nummer 0500914 of stuur er een leeg bericht naar om verkorte nummers Megafon te weigeren. Bovendien zijn de opdracht * 526 # en een persoonlijk account op de officiële website van de operator beschikbaar voor abonnees.

Stap 4

Als u wilt, kunt u contact opnemen met een van de mobiele kantoren in uw stad, waarvan de medewerkers u zullen helpen met het uitschakelen van korte nummers en betaalde diensten. Gelieve uw paspoort mee te brengen. Het is ook raadzaam om specialisten een lijst te geven met relevante nummers en diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Als de aansluiting van een bepaalde dienst onrechtmatig is uitgevoerd, kunt u een aanvraag indienen voor teruggave van de afgeschreven gelden. Na controle wordt het geld teruggestort op uw rekening.

Aanbevolen: