Een 3g-megafoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een 3g-megafoon Aansluiten
Een 3g-megafoon Aansluiten

Video: Een 3g-megafoon Aansluiten

Video: Een 3g-megafoon Aansluiten
Video: Интернет от МегаФона он не работает ,а работает Модем от Билайна. 2024, April
Anonim

U heeft een 3G-modem bij Megafon gekocht en weet niet hoe u deze moet aansluiten? Dit is op te lossen als je een USB-interface op je computer of laptop hebt, het besturingssysteem niet lager is dan Windows 2000 SP4 en de schermresolutie van de monitor niet minder is dan 800 × 600 pixels.

Een 3g-megafoon aansluiten
Een 3g-megafoon aansluiten

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Als soortgelijke programma's van andere operators al op uw computer zijn geïnstalleerd, verwijdert u deze voordat u de 3G-modem van Megafon aansluit. Ga naar "Configuratiescherm", selecteer "Programma's en onderdelen" (of "Programma's toevoegen/verwijderen"). Zoek in de lijst die verschijnt het programma voor de modem van een andere operator, selecteer het en klik op "Verwijderen". Vergeet niet uw computer opnieuw op te starten na het verwijderen.

Stap 2

Schakel het antivirusprogramma uit tijdens de installatie, aangezien sommigen van hen de modemsoftware als potentieel gevaarlijk kunnen herkennen, wat vervolgens zal leiden tot een onjuiste installatie van het programma.

Stap 3

Verwijder de dop van de USB-modem en sluit deze aan op een beschikbare USB-poort. Uw besturingssysteem moet de modem detecteren als een nieuw apparaat (USB-opslagmedium) en een programma uitvoeren dat de modem installeert en configureert. Als de computer het apparaat niet herkent, verwijdert u het uit de USB-poort en plaatst u het opnieuw.

Stap 4

Als het installatieprogramma niet is gestart, gaat u naar "Deze computer", selecteert u een apparaat uit de lijst en voert u het bestand Autorun.exe uit vanuit de hoofdmap.

Stap 5

Als uw computer Vista of Windows 7 gebruikt, wordt u de eerste keer dat u verbinding maakt gevraagd: "Wilt u dat dit programma wijzigingen aanbrengt op uw computer?" Klik op Ja. Als u weigert, zal autorun niet langer verschijnen wanneer u opnieuw probeert verbinding te maken en moet u de modem handmatig installeren.

Stap 6

Let op: voor Windows 7 moet u mogelijk patches installeren die al in de directory van de modem staan. Na het installeren van het programma, download het archief. Zoek na het uitpakken het bestand Huawei USB Modem Win7 Hotfix_0004.exe en voer het uit. Bevestig de licentieovereenkomst en installeer de patch.

Stap 7

Als je na alle acties die je hebt uitgevoerd geen verbinding kunt maken met het 3G-netwerk, neem dan contact op met het Megafon-kantoor om het verbindingsprobleem op te lossen.

Aanbevolen: