Hoe De Service "In Volledig Vertrouwen" Van MTS . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "In Volledig Vertrouwen" Van MTS . Te Activeren
Hoe De Service "In Volledig Vertrouwen" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service "In Volledig Vertrouwen" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: Compensation for victims of rape and sexual assault 2024, April
Anonim

Om van MTS te lenen, zijn er de diensten "Beloofde betaling" en "Op volledig vertrouwen". Als u slechts één keer per maand voor de diensten van de operator wilt betalen en geen problemen kent met blokkeren, en ook uw account volledig beheert, helpt de unieke service "On Full Trust" u hierbij. Het is vrij eenvoudig om deze service te activeren.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

De werkingsprincipes van de Promised Payment-service en het Full Trust-programma verschillen enigszins van elkaar. Om een lening te krijgen via de Promised Payment-service, moet u meerdere keren een verzoek indienen, het programma "On Full Trust" van MTS biedt constant een lening, waardoor uw account wordt aangevuld.

In dit geval hoeft u uw gesprek niet te onderbreken, zelfs niet als het saldo op uw rekening volledig is opgebruikt. Zelfs met een negatief saldo kun je een gesprek beginnen.

Dit programma biedt een limiet van 200 roebel, maar als u de diensten van de MTS-operator langer dan zes maanden gebruikt. Leningservices onder het "On Full Trust"-programma zullen 50 procent van uw uitgaven voor mobiele communicatie uitmaken.

Om de "On Full Trust"-service te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

1. Abonnee zijn van het MTS-bedrijf voor meer dan 3 maanden.

2. U moet uw saldo met minimaal 125 roebel opwaarderen.

3. De lening wordt alleen verstrekt als u een positief saldo heeft.

U kunt het limietbedrag maximaal één keer per maand verhogen. De enige voorwaarde voor een dergelijke verhoging is tijdige betaling van de factuur en tegoed, aanvulling van het bedrag van uw rekening.

Onthoud dat u moet kiezen tussen de "Beloofde betaling" en de "Full Trust"-service, aangezien de services niet tegelijkertijd worden geleverd.

Hoe de service "Op volledig vertrouwen" van MTS. te activeren

1. Stuur een sms-bericht met de tekst 2118 naar nummer 111. Na het voltooien van deze handeling is de beloofde betalingsservice niet beschikbaar. Het initiële geleende bedrag is 200 roebel.

2. Stuur een verzoek zoals * 111 * 32 # en druk op de belknop.

3. U kunt deze dienst ook activeren door te bellen naar 0890.

4. Om de beloofde betaling te verbinden, kunt u de "Internet-assistent" gebruiken in de sectie "De dienst verbinden en loskoppelen".

5. U kunt ook contact opnemen met het MTS-kantoor en de medewerkers van de organisatie helpen u bij het aansluiten van de Beloofde Betaalservice.

Om deze dienst te deactiveren, moet u een bericht naar 111 sturen met de tekst 21180 of een verzoek zoals * 111 * 32 # en vervolgens op de belknop drukken.

U kunt ook 0890 + 0 bellen en contact opnemen met de dienstdoende telefoniste. Wanneer u contact opneemt met het kantoor van het bedrijf, kunt u weigeren dit programma te gebruiken.

Het is dus vrij eenvoudig en handig om de service "Op volledig vertrouwen" van het MTS-bedrijf te activeren en leningen te gebruiken.

Aanbevolen: