Hoe De "Credit"-service Van MTS . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Credit"-service Van MTS . Te Activeren
Hoe De "Credit"-service Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De "Credit"-service Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De
Video: 6.3 Credit: Installment Credit 2024, April
Anonim

Mobiele operator MTS stelt u in staat om in contact te blijven, zelfs met een negatief saldo. Om dit te doen, moet u de "Credit"-service van MTS activeren. Het maximale geleende bedrag is 300 roebel.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

instructies:

Stap 1

U kunt de MTS Credit-service activeren door middel van een sms-verzoek. Stuur vanaf je mobiele telefoon een sms met het nummer 1 naar het verkorte nummer 2828. Als alles goed is gegaan, ontvang je een sms ter bevestiging van de verbinding met deze dienst. Als er zich een probleem voordoet, bijvoorbeeld een bericht ontvangen met een verbindingsweigering, bel dan 0890.

Om de dienst "MTS Credit" te deactiveren, stuurt u een sms met het nummer 0 naar het verkorte nummer 2828.

Stap 2

Deze service kan worden geactiveerd met een ussd-verzoek. Kies * 111 * 30 # vanaf uw mobiele telefoon. Er verschijnt een menu op het telefoonscherm. Door op knop 1 te drukken, activeert u de service "MTS Credit". Als de dienst is geactiveerd, ontvangt u een sms met een bevestiging.

Om deze dienst te deactiveren, belt u opnieuw * 111 * 30 # vanaf uw telefoon en drukt u in het menu dat verschijnt op knop 2. Als de dienst succesvol is gedeactiveerd, ontvangt u een bevestiging in een sms-bericht.

Stap 3

De MTS Credit-service kan worden geactiveerd met behulp van de Mobile Assistant. Kies het nummer vanaf uw mobiele telefoon 0022. De autoinformer vertelt u wat u kunt doen met behulp van de "Mobile Assistant". Druk achtereenvolgens op de toetsen 2-2-1-8 en volg de instructies van de autoinformer.

Stap 4

U kunt deze service ook activeren bij de klantenservice. U dient uw paspoort te tonen en een aanvraag voor registratie van deze dienst in te vullen. MTS Credit wordt de volgende dag aangesloten.

Stap 5

U kunt een "lening" van MTS aanvragen in uw persoonlijke account op de website van de mobiele operator. Ga naar je persoonlijke account, selecteer de functie "Internet Assistant" en volg de verdere instructies. Als de operatie met succes is voltooid, ontvangt u een bevestigings-sms-bericht op uw telefoon.

Aanbevolen: