Hoe "Op Volledig Vertrouwen" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Op Volledig Vertrouwen" Uit Te Schakelen
Hoe "Op Volledig Vertrouwen" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Op Volledig Vertrouwen" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Lemfo lem4 pro 2024, Mei
Anonim

MTS-abonnees kunnen de service "Op volledig vertrouwen" activeren. Het is erg handig voor klanten die zich niet constant zorgen willen maken over het aanvullen van hun account. Om te activeren, moet u echter minimaal drie maanden gebruikmaken van de communicatiediensten van deze operator.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Als er geen behoefte meer is aan deze dienst, stuur dan een SMS-bericht met de code 21180 naar nummer 111. Daarnaast is het verwijderen van "Op volledig vertrouwen" mogelijk door de combinatie * 111 * 2118 # te verzenden.

Stap 2

Niet minder handig is de manier om de service uit te schakelen via de gratis service "Internet Assistant". Volg de link https://ihelper.nnov.mts.ru/ om het te gebruiken. Daar kunt u onnodige service weigeren als u naar het menu "Tarieven en Diensten" gaat. Het heeft een item "Mijn abonnementen". Klik erop om de mogelijkheid te krijgen om je af te melden voor een bepaalde dienst. Hetzelfde kan gedaan worden met een ander item, dit wordt "Service Management" genoemd. Ga erin en je ziet de volledige lijst van wat er momenteel op je telefoon is aangesloten.

Stap 3

Deze zelfbedieningsservice heeft ook een speciale sectie gewijd aan de service "Op volledig vertrouwen". Ga ernaartoe en klik op het item "Verbinden / Verbreken".

Stap 4

Vergeet echter niet dat u de "Internet Assistant" niet meteen kunt gebruiken. U moet eerst inloggen op het systeem. Daarom heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Om een wachtwoord in te stellen, stuurt u een sms met de tekst "25_ uw wachtwoord" naar het verkorte nummer 111. Let op: u kunt een bericht verzenden vanaf een mobiel nummer of via het MTS-Connect-programma. De lengte van het wachtwoord is beperkt, u kunt slechts zes tot tien tekens schrijven. Ze moeten minstens één cijfer, één hoofdletter (en Latijn) bevatten.

Stap 5

Zodra de operator de van u ontvangen aanvraag voor het instellen van een wachtwoord verwerkt, kunt u inloggen op het "Internet Assistant"-systeem. Om dit te doen, voert u op de hoofdpagina van de site uw mobiele telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in en geeft u het wachtwoord op, en klikt u vervolgens op de knop "Inloggen".

Aanbevolen: