Hoe De Service "Overal Thuis" Van MTS . Te Activeren

Hoe De Service "Overal Thuis" Van MTS . Te Activeren
Hoe De Service "Overal Thuis" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service "Overal Thuis" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, April
Anonim

De service "Overal in huis" van MTS is een uitstekende optie waarmee u tegen een gereduceerde prijs gebruik kunt maken van communicatiediensten buiten uw thuisnetwerk. Deze dienst is een geweldige optie om geld te besparen op bellen, sms'en en andere diensten tijdens roaming.

Een optie aansluiten
Een optie aansluiten

De eenvoudigste en snelste manier om de service "Overal in huis" te activeren, is door het commando * 111 * 333 # en de belknop te kiezen. De optie maakt onmiddellijk verbinding, maar u ontvangt een sms-melding dat deze succesvol is verbonden.

Een even eenvoudige manier om deze dienst te activeren, is door een bericht te sturen naar het korte nummer 111 met de tekst in de vorm van 33330. Binnen een paar minuten ontvangt u een antwoord-sms over de status van uw dienst, dat wil zeggen over de succesvolle verbinding, of de reden waarom dit niet mogelijk was.

De derde manier is om de MTS communicatiesalon te bezoeken en de medewerkers te vragen deze optie voor je aan te sluiten. Houd er rekening mee dat u in de salon een paspoort nodig heeft.

Welnu, de laatste manier is om uw persoonlijke account te gebruiken. Om dit te doen, moet je naar de officiële MTS-website gaan en je daar registreren (vergeet niet alle gegevens op te slaan, namelijk je login en wachtwoord). Ga in uw persoonlijke account naar het tabblad "Internet-assistent", zoek in het geopende menu Internet-assistent de kolom "Servicebeheer". Door erop te klikken, wordt u naar een pagina geleid met een tabel met allerlei opties, waar u niet alleen deze service kunt verbinden, maar ook vele andere, en de opties kunt uitschakelen die u niet langer nodig hebt.

Aanbevolen: