Hoe De Service "Verhoog De Snelheid" Van Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Verhoog De Snelheid" Van Megafon . Te Activeren
Hoe De Service "Verhoog De Snelheid" Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service "Verhoog De Snelheid" Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: JIO 4G+ Speed Test on 2CA | Still you need 5G? 2024, April
Anonim

Bijna elke internetgebruiker heeft vroeg of laat het probleem van snelheidsbeperking. In dit geval kan de optie "Verleng de snelheid" van de mobiele operator Megafon u helpen. Deze optie is beschikbaar op alle tarieven voor zowel rechtspersonen als particulieren.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Om de snelheid van de internetverbinding op uw telefoon of modem te verhogen, is het niet nodig om deze optie opnieuw te activeren, u kunt 1, 5 of 10 extra megabyte aan verkeer aansluiten. Gebruik de service "Verhoog de snelheid" en dan heb je altijd contact, kun je naar je favoriete muziek luisteren of online videoclips bekijken.

Deze service is geldig totdat u het aangesloten aantal megabytes uitgeeft of de basisinternetoptie begint te werken.

Dienst "Verleng snelheid"

Als u een gebruiker bent van het mobiele internet van Megafon, kunt u de service "Snelheid verlengen" op de volgende manieren activeren:

1. Ga naar de officiële website van het bedrijf, in het systeem "Servicegids", zoek het applicatiemenu en selecteer het tabblad "Verleng de snelheid", klik vervolgens op dit tabblad en volg de instructies.

2. Om de dienst "Verleng de snelheid" te activeren, kunt u een sms met een lege tekst naar het nummer 000105906 sturen.

3. Als u geen toegang heeft tot uw persoonlijke account, kunt u het volgende doen: "Verleng de snelheid S" - sms naar het nummer 000402; "Verleng snelheid M" - SMS naar 000403; "Verleng snelheid L" - sms naar 000404.

4. In het geval dat u de officiële website van het bedrijf niet kunt achterhalen of geen sms kunt verzenden, bel dan het gratis nummer 0500 naar het Megafon-contactcentrum. Gekwalificeerd personeel helpt u bij elk probleem. U hoeft alleen het telefoonnummer en de paspoortgegevens van de eigenaar van de telefoon op te geven.

Net als elke andere optie, wordt deze service betaald. Het abonnementsgeld wordt eenmalig in rekening gebracht, ongeacht het aantal bestede megabytes. Ongebruikt verkeer wordt niet terugbetaald.

De optie "Extend speed S" kost 150 roebel, de aansluiting van de optie "Extend M speed" kost 250 roebel, 350 roebel is de optie "Extend L speed".

Aanbevolen: