Hoe De Servicegrappen Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Servicegrappen Uit Te Schakelen
Hoe De Servicegrappen Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Servicegrappen Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Servicegrappen Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

De dienst genaamd "Daily Jokes" wordt geleverd door de MTS-telecomoperator. Als de abonnee verbinding maakt met de dienst, maar deze later wil weigeren, kan hij dit op elk moment doen.

Hoe de servicegrappen uit te schakelen
Hoe de servicegrappen uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de MTS-abonneeservice om grappen te weigeren. Het heeft een eigen telefoonnummer: voor Centraal-Rusland is dit nummer 0890, en apart voor de regio Moskou - 0990. Houd er rekening mee dat het tweede nummer niet alleen bereikbaar is via een mobiele telefoon, maar ook via een vaste lijn.

Stap 2

Bovendien kun je een onnodige service uitschakelen dankzij een speciaal USSD-verzoek. Kies gewoon * 111 * 4753 # op het toetsenbord van de telefoon en druk op de belknop.

Stap 3

Vergeet de mogelijkheid niet om een sms-bericht te sturen om de "Daily Joke" te weigeren. Vermeld in de tekst van het bericht het nummer 5. U moet een sms sturen naar het verkorte nummer 4741.

Stap 4

Deactivering van de service is ook mogelijk op de MTS-Info-website op https://wap.mts-i.ru/. Klik op het item "Afmelden". U ziet een lijst met verbonden services. Kies degene die je wilt opgeven.

Stap 5

Servicebeheer is ook beschikbaar via het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant". Hiervoor moet u zich echter registreren (dat wil zeggen, om enkele gegevens voor autorisatie in het systeem te ontvangen). U kunt een wachtwoord krijgen door vanaf uw mobiele telefoon of in het MTS-Connect-programma een sms te sturen naar 111. De tekst moet er als volgt uitzien: 25_ uw wachtwoord. Onthoud dat het wachtwoord slechts 6-10 tekens lang kan zijn. Bovendien moet het minstens één Latijnse hoofdletter, één kleine letter en minstens één cijfer bevatten. Anders accepteert het systeem het gewoon niet.

Stap 6

Om toegang te krijgen tot de "Internet Assistant" heeft u ook een login nodig. Standaard is dit uw mobiele telefoonnummer. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar het gedeelte "Tarieven en services" en selecteert u vervolgens "Servicebeheer". Dankzij dit kunt u een lijst zien van alle services die u hebt aangesloten en de services verwijderen die u niet langer nodig hebt.

Aanbevolen: