Wat Te Doen Als Je De Ontgrendelcode Op Je Telefoon Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Je De Ontgrendelcode Op Je Telefoon Bent Vergeten
Wat Te Doen Als Je De Ontgrendelcode Op Je Telefoon Bent Vergeten

Video: Wat Te Doen Als Je De Ontgrendelcode Op Je Telefoon Bent Vergeten

Video: Wat Te Doen Als Je De Ontgrendelcode Op Je Telefoon Bent Vergeten
Video: How to unlock Android phones when forgot Password 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben een vergrendelingsfunctie die het gebruik van het apparaat voorkomt bij verlies of diefstal. Om de blokkering op te heffen, moet u een code invoeren die alleen de eigenaar van de telefoon kent. Maar soms blijkt dat hij zelf de toegangscode vergeet.

Wat te doen als je de ontgrendelcode op je telefoon bent vergeten
Wat te doen als je de ontgrendelcode op je telefoon bent vergeten

Het is nodig

hulpprogramma's ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Het specifieke algoritme voor het ontgrendelen van de telefoon is afhankelijk van het model. Als u bijvoorbeeld een Sony Ericsson-telefoon gebruikt, kunnen speciale ontgrendelprogramma's u helpen: Ultimate Unlocker en Sony Ericsson S1 Flasher & Unlocker. Installeer een van de programma's op je computer, sluit de telefoon met de meegeleverde kabel aan op de USB-connector. Wanneer het besturingssysteem de telefoon "ziet", start u het programma, selecteert u de gewenste optie in het menu en ontgrendelt u het apparaat.

Stap 2

Gebruik MyNokiaTool om Nokia-telefoons te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat Nokia PC Suite op uw pc moet zijn geïnstalleerd, deze wordt meestal op een cd bij uw telefoon geleverd. Als er geen programma is, kunt u het downloaden via deze link:

Stap 3

Nadat u Nokia PC Suite hebt geïnstalleerd, sluit u uw telefoon aan, Windows zou deze moeten detecteren. Installeer en voer daarna MyNokiaTool uit. Klik in het programmavenster op de knop "Verbinden" en wacht tot het opschrift "Telefoon is verbonden" aan de rechterkant van het venster verschijnt. Klik daarna op de knop "Code lezen", uw telefooncode verschijnt aan de rechterkant van het venster. Als de telefoon niet door het programma wordt gedetecteerd, kan deze ook worden ontgrendeld, maar de techniek is vrij ingewikkeld en vereist bepaalde technische vaardigheden. Een link naar het materiaal wordt aan het einde van het artikel gegeven.

Stap 4

U kunt elke Samsung-telefoon ontgrendelen met het programma Samsung ALL Unlocker v2.2, u kunt het downloaden via deze link: https://www.samsung-mobile.ru/secrets/files/software/rsallu22.zip. Een ander programma van dit soort is Paderf Unlocker v4, je kunt het hier downloaden:

Stap 5

Het is mogelijk om alle telefooninstellingen te resetten, inclusief de blokkeringscode, door een serviceopdracht in te voeren vanaf het toetsenbord. Aangezien er veel verschillende modellen mobiele telefoons zijn, zoekt u op internet naar informatie over het ontgrendelen van uw specifieke model. U kunt informatie gebruiken van gespecialiseerde sites die gewijd zijn aan het ontgrendelen van mobiele telefoons.

Aanbevolen: