Inkomende SMS Bekijken

Inhoudsopgave:

Inkomende SMS Bekijken
Inkomende SMS Bekijken

Video: Inkomende SMS Bekijken

Video: Inkomende SMS Bekijken
Video: Detect Incoming SMS in Android Studio 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kunt u internet gebruiken om de parameters van inkomende sms op een bepaalde telefoon te controleren. Als u het apparaat bij de hand heeft en het nummer kent, kunt u controleren van wie en wanneer de inkomende sms naar uw man, kind of uzelf is gekomen. Deze dienst wordt met name aangeboden door Beeline.

Inkomende SMS bekijken
Inkomende SMS bekijken

Noodzakelijk

mobiele telefoon, contract voor de levering van diensten met de mobiele operator Beeline, e-mail

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de firma Beeline via de volgende link

Stap 2

Bel naar een gratis nummer - * 110 * 9 # vanaf het telefoontoestel, de details van de oproepen waarvan u wilt ontvangen.

Stap 3

Wacht op een antwoord-sms-bericht, dat een tijdelijk wachtwoord aangeeft om in te loggen op het systeem.

Stap 4

Kies op de website van het bedrijf in het veld "Inloggen" uw mobiele nummer, met uitzondering van de acht die eraan voorafgaan. Voer in het veld "Wachtwoord" het wachtwoord in dat u van de sms hebt ontvangen. Klik op de knop "Inloggen". Volg de instructies op de website en verander het tijdelijke wachtwoord in een nieuw wachtwoord. Het is wenselijk dat het nieuwe wachtwoord aan het begin twee Latijnse letters heeft en direct daarna een aantal cijfers, bijvoorbeeld Pn173546.

Stap 5

Zoek na het inloggen de kolom "Inhoudsopgave". Zoek in de kolom "Inhoudsopgave" het item "Financiële informatie". Klik in het tabblad "Financiële informatie" op de link "Bekijken" in de regel "Oproepgegevens bekijken".

Stap 6

Geef in de instellingen aan voor welke periode u een rapport wilt ontvangen over inkomende berichten.

Stap 7

Nadat u de volgorde van het rapport over inkomende berichten en sms hebt bevestigd, keert u binnen enkele minuten terug naar het tabblad "Financiële informatie" om het ontvangen rapport te bekijken in het gedeelte Gereed rapporten. Download het rapport of laat het per e-mail ontvangen.

Aanbevolen: