Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren
Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren

Video: Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren

Video: Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren
Video: Tips to Block Incoming SMS/ Text Message for Temporarily 2024, Maart
Anonim

Als u zich zorgen maakt over sms-berichten van ongewenste bellers, ontvangt u deze mogelijk niet. Om dit te doen, volstaat het om sms te blokkeren met behulp van uw mobiele operator of mobiele instellingen.

Hoe inkomende sms te blokkeren
Hoe inkomende sms te blokkeren

instructies:

Stap 1

Een gebruiksvriendelijke sms-dienst kan soms als een ongunstige dienst dienen. Vooral als het gaat om vervelende berichten van mobiele abonnees of verschillende advertenties van korte nummers. Maar niet alles is zo hopeloos: als je wilt, kun je zo'n sms weigeren. Een vergelijkbare service wordt aangeboden door alle mobiele operators, waardoor u de functie "zwarte lijst" kunt activeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het nummer van uw operator te bellen en uit te leggen wat u precies wilt.

Stap 2

U kunt de "zwarte lijst" zelfstandig activeren en er ongewenste nummers aan toevoegen door middel van een elektronische assistent.

Stap 3

Er is echter ook de meest betaalbare optie. Maar het is alleen mogelijk als uw telefoon de functie ondersteunt om inkomende sms te blokkeren. U kunt de beschikbaarheid van deze bewerking controleren door de instellingen van uw apparaat te begrijpen. Open het "Menu" van de telefoon en ga naar "Instellingen". Afhankelijk van het model van het apparaat kunnen verdere acties enigszins verschillen.

Stap 4

In het eerste geval bevindt de functie voor het inschakelen van het verbod op inkomende berichten zich direct in het gedeelte "Instellingen" en in het subitem sms. In de tweede moet je eerst naar het gedeelte "Berichten" gaan, dan de optie "Instellingen" vinden en een verbod instellen op inkomende sms.

Stap 5

Bij sommige telefoonmodellen kunt u alle inkomende berichten blokkeren. Anderen - ondersteunen de functie van het toevoegen aan de "zwarte lijst" of "filteren" van individuele nummers. Ze kunnen vanuit het telefoonboek worden toegevoegd of handmatig worden ingevoerd.

Stap 6

Probeer de volgende methode om berichten van betaalde services uit te schakelen. Om je af te melden voor korte nummers, stuur je sms met de tekst "STOP" of STOP naar deze nummers. En om vervolgens het verbod op het ontvangen en verzenden van sms van korte servicenummers in te stellen en op te heffen, belt u het gratis nummer 0858, waar u, na de aanwijzingen van de elektronische assistent, de "Zwarte en witte lijsten van CPA"-service kunt activeren. Het is binnen een dag geleverd.

Aanbevolen: