Inkomende Oproepen Bekijken

Inhoudsopgave:

Inkomende Oproepen Bekijken
Inkomende Oproepen Bekijken

Video: Inkomende Oproepen Bekijken

Video: Inkomende Oproepen Bekijken
Video: Inkomende oproepen - Telefoongesprekken training - #01 Introductie 2024, April
Anonim

Een van de handige functies die elke moderne telefoon heeft, is de mogelijkheid om de laatste inkomende oproepen te bekijken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Inkomende oproepen bekijken
Inkomende oproepen bekijken

instructies:

Stap 1

Vind instructies voor je telefoon. Als u het moeilijk vindt om uw documenten te begrijpen, probeer dan de hulp van de internetruimte in te schakelen. Het is niet nodig dat de handleiding informatie bevat over het model van uw telefoon - het is voldoende dat het type overeenkomt (bijvoorbeeld "boek" of "schuifregelaar"), evenals het bedrijf van de fabrikant.

Stap 2

Raadpleeg thematische forums, waar andere gebruikers u kunnen vertellen hoe u meer te weten kunt komen over inkomende oproepen, en zij zullen dit bijna in realtime doen.

Stap 3

Klik op de groene knop op uw telefoon om een lijst met alle recente oproepen te bekijken. Hieruit kun je kiezen voor inkomend, gericht op geheugen of op de afbeeldingen die op het scherm aanwezig zijn. Meestal worden pijlen gebruikt om te markeren: omhoog betekent inkomend, omlaag betekent uitgaand en halfronde betekent gemist. Ze variëren ook in kleur.

Stap 4

Ga naar het menu en selecteer "Journaal". Door erop te klikken, komt u in een menu met informatie over gemiste oproepen, de oproepen die u beantwoordde of zelf deed. Daar vindt u ook de totale duur van de gesprekken.

Stap 5

Bel uw mobiele operator voor een afdruk van de oproepen. Deze methode is vooral handig als je informatie nodig hebt over een voldoende lange periode, omdat de telefoon meestal de laatste 10-20 oproepen opslaat. Houd er echter rekening mee dat deze informatie alleen wordt verstrekt aan de persoon op wiens naam de telefoon is geregistreerd.

Stap 6

Download het Neo-Call-programma op internet, dat u de mogelijkheid biedt om al uw oproepen in detail te beschrijven. Deze service wordt echter betaald. Naast de oproeplijst voert het ook andere functies uit: kopieert een bericht, zorgt voor afluisteren van sommige gesprekken, signaleert oproepen van de doeltelefoon naar een derde partij, evenals een aantal andere.

Aanbevolen: