Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren Block

Inhoudsopgave:

Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren Block
Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren Block

Video: Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren Block

Video: Hoe Inkomende Sms Te Blokkeren Block
Video: Tips to Block Incoming SMS/ Text Message for Temporarily 2024, April
Anonim

De service van het verzenden en ontvangen van sms-berichten kan vervelend worden als je constant last hebt van advertenties en spam. Maar dit betekent niet dat u dit soort sms'jes moet doorstaan. Je kunt en moet ze kwijt.

Hoe inkomende sms te blokkeren
Hoe inkomende sms te blokkeren

instructies:

Stap 1

Ten eerste, als je van vervelende sms af wilt, bel dan je provider en vraag om een dienst zoals de "Black List" te activeren. U kunt deze functie ook zelf aanpassen en alle nummers invoeren waarvan u onnodige berichten ontvangt.

Stap 2

Er is ook een eenvoudigere optie waarbij je een beetje in de instellingen moet graven. Om dit te doen, moet uw telefoon de functie hebben om inkomende sms te blokkeren. Om te controleren of je een dergelijke functie hebt, ga je naar het hoofdmenu van de telefoon en ga je naar de instellingen. Voor verschillende telefoonmodellen zijn er verschillende instructies over wat u in deze situatie moet doen (raadpleeg voor meer details de instructies voor het mobiele apparaat).

Stap 3

Een dergelijke functie kan worden gevonden in de instellingen zelf in de subsectie SMS, of in de instellingen voor SMS-berichten (ga hiervoor naar het gedeelte "Berichten" en vervolgens naar de instellingen). Deze functie is afhankelijk van het telefoonmodel. Op sommige telefoons kun je alle inkomende sms'jes verbieden, op andere telefoons kun je je eigen zwarte lijst maken. Deze functie is ook te vinden onder de naam "Filteren". Als er een dergelijke optie is, voer dan zelf de ongewenste nummers in of voeg ze toe uit de meegeleverde lijst.

Stap 4

Als u berichten van betaalde diensten wilt verwijderen, moet u het volgende doen: stuur het woord "STOP" of STOP naar de verkorte nummers waarvan u SMS ontvangt. Als je korte nummers wilt verbieden of verwijderen, bel dan het gratis nummer 0858 (voor Beeline-abonnees). Daar helpt een antwoordapparaat je, die je alle nuttige informatie geeft. Door dit nummer te bellen, kunt u de dienst "Zwarte en witte lijsten van CPA" activeren. Maar er moet worden opgemerkt dat deze service slechts voor één dag wordt verleend.

Aanbevolen: