Hoe Inkomende Sms Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Inkomende Sms Uit Te Schakelen
Hoe Inkomende Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Inkomende Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Inkomende Sms Uit Te Schakelen
Video: How to Block Incoming Message Without Application - block incoming messages android - Hindi 2024, Mei
Anonim

De service voor het ontvangen en verzenden van SMS-berichten kan op verschillende manieren worden uitgeschakeld. U kunt contact opnemen met de operator met het verzoek om beperkingen in te stellen voor het ontvangen van berichten of u kunt de software eenvoudig op uw mobiele apparaat installeren.

Hoe inkomende sms uit te schakelen
Hoe inkomende sms uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - toegang tot de telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw netwerkoperator met het verzoek om de service voor het ontvangen van inkomende berichten van andere gebruikers uit te schakelen. U kunt contact opnemen met de technische ondersteuningsservice, contact opnemen met de medewerkers van de klantafdelingen in uw stad of de service instellen in het gebruikersaccount op de officiële website van de operator met behulp van het configuratiescherm voor de services die aan u zijn gekoppeld.

Stap 2

Houd er rekening mee dat wanneer u contact opneemt met de klantenafdeling van uw mobiele provider, u toegang nodig heeft tot uw mobiele telefoon, evenals uw paspoort of een ander document dat uw identiteit als officiële eigenaar van het telefoonnummer bewijst. Als de simkaart op een andere persoon was geregistreerd, kan zijn aanwezigheid vereist zijn. Het hangt allemaal af van de exploitant.

Stap 3

Geef bij het beheer van de service van inkomende berichten toegang tot uw mobiele telefoonnummer voor de daaropvolgende ontvangst van login- en wachtwoordgegevens. Log in op de website van uw operator en ga naar het gedeelte met diensten dat aan u is gekoppeld. Controleer de service voor het ontvangen van sms-berichten en klik op de knop "Uitschakelen" en bevestig de handeling op de manier die door uw provider is verstrekt.

Stap 4

Wanneer u contact opneemt met de technische ondersteuningsdienst, vindt u het nummer ervan in de informatieboekjes of op de officiële website van de operator. Als het mogelijk is om services te beheren met het automatische antwoordsysteem, ga dan naar het gedeelte services en schakel inkomende sms-berichten uit. Als u problemen ondervindt bij het navigeren door de menu-items, neem dan rechtstreeks contact op met de operator. Hoogstwaarschijnlijk moet u uw paspoortgegevens verstrekken om u te identificeren als de eigenaar van de simkaart.

Stap 5

Zoek in het menu van uw mobiele telefoon de functie van het blokkeren van inkomende sms-berichten. Houd er ook rekening mee dat er voor veel mobiele apparaten, bijvoorbeeld Blackberry, speciaal geïnstalleerde hulpprogramma's zijn die de ontvangst van informatie door u via sms-berichten beperken. Houd er rekening mee dat veel operators het sms-berichtensysteem gebruiken om de klanten van het bedrijf op de hoogte te stellen van de wijzigingen die worden aangebracht, dus probeer deze service niet uit te schakelen.

Aanbevolen: