Hoe U Uw Telefoon Terugkrijgt Als Deze Is Gestolen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Terugkrijgt Als Deze Is Gestolen?
Hoe U Uw Telefoon Terugkrijgt Als Deze Is Gestolen?

Video: Hoe U Uw Telefoon Terugkrijgt Als Deze Is Gestolen?

Video: Hoe U Uw Telefoon Terugkrijgt Als Deze Is Gestolen?
Video: Smartphone kwijt? Altijd terug! 2024, Mei
Anonim

Telefoondiefstal is erg vervelend. Het is jammer dat niet zozeer het geld dat aan de aankoop is uitgegeven, maar de vele belangrijke informatie die is opgeslagen in het mobiele geheugen. Om de kans op het vinden van een gestolen telefoon zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk om stappen te ondernemen om deze onmiddellijk na het vinden van het verlies terug te geven.

Hoe u uw telefoon terugkrijgt als deze is gestolen?
Hoe u uw telefoon terugkrijgt als deze is gestolen?

instructies:

Stap 1

Als u een verlies vindt, probeer dan onmiddellijk het gestolen apparaat vanaf een andere telefoon te bellen. Als de dief er niet in is geslaagd hem uit te zetten, hoort u een bekend signaal. Als je Bluetooth had ingeschakeld voor de diefstal, probeer dan deze functie.

Stap 2

Stuur een bericht naar uw gestolen mobiele telefoon met het verzoek om deze terug te sturen voor een beloning. Als de dief geen speciale wens heeft om te "schijnen" bij het alleen verkopen van gestolen goederen, kan hij profiteren van een dergelijk aanbod door derden in te schakelen.

Stap 3

Als je bent beroofd en je mobiele telefoon is gestolen, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde politiebureau zodat de patrouilledienst onmiddellijk de omgeving kan controleren. Vaak op de hielen is het mogelijk om een indringer te vinden.

Stap 4

Neem contact op met uw netwerkoperator om de service van de gestolen simkaart uit te schakelen. Dit is vooral belangrijk voor abonnees met een contract.

Stap 5

Als bovenstaande maatregelen niet effectief zijn, schrijf dan een verklaring over diefstal op bij de politie. Het wordt geserveerd op de plaats van diefstal, en niet op de woonplaats. Het is belangrijk om erop te wijzen dat de mobiele telefoon is gestolen en niet verloren is gegaan. Anders kan een weigering om een strafzaak in te leiden volgen. Om ervoor te zorgen dat u de aanvraag niet weigert, moet u bonnen bij u hebben die de kosten van het apparaat bevestigen.

Stap 6

Vraag na het invullen van de aanvraag aan de dienstdoende ambtenaar onder welk nummer uw beroepschrift is ingeschreven in het desbetreffende journaal. Met behulp van het registratienummer kunt u achterhalen welke onderzoeker aan uw zaak is toegewezen en in het algemeen de voortgang van het onderzoek volgen.

Stap 7

Vermeld in de ingediende aanvraag zeker de IMEI-code van het telefoontoestel. Op verzoek van politieagenten zal het mogelijk zijn om de locatie van een gestolen telefoon bij benadering te bepalen. Dit is mogelijk als de dief de code niet vervangt.

Aanbevolen: