Een Apple ID Registreren

Een Apple ID Registreren
Een Apple ID Registreren

Video: Een Apple ID Registreren

Video: Een Apple ID Registreren
Video: How to Create Free Apple ID without Credit Card on iPhone? ✅Latest Method ✅(2021) 2024, April
Anonim

Apple ID is een uniek identificatienummer waarmee u verschillende acties met betrekking tot Apple-producten kunt uitvoeren. Het is voornamelijk nodig voor aankopen in de Apple Store, maar het kan ook nodig zijn bij het bezoeken van de ondersteuningssite van het bedrijf.

Een Apple ID registreren
Een Apple ID registreren

Het registreren van een Apple ID is geen probleem. Allereerst moet u iTunes op uw computer installeren. Je kunt het downloaden van Apple.com/iTunes/. Nadat u dit programma hebt geïnstalleerd en ingevoerd, moet u op de knop "iTunes Store" rechtsboven in het scherm klikken.

In het geopende venster moet u een land selecteren door op de knop helemaal onderaan het scherm te klikken. Daarna moet u op de knop "Inloggen" klikken. Het staat bovenaan het scherm. Klik vervolgens in het venster dat verschijnt op "Maak Apple ID aan". Vervolgens wordt u na het downloaden gevraagd de privacyvoorwaarden van Apple te lezen. Rechtsonder in het scherm dient u een vinkje te plaatsen, wat betekent dat u de tekst van de overeenkomst heeft gelezen en op de knop "Accepteren" klikt.

In het volgende venster moet u uw e-mailadres, wachtwoord en persoonlijke gegevens invoeren. Wanneer u op elk veld klikt, verschijnen er hints om u te helpen bij het invullen. Nadat alle velden zijn ingevuld, moet u op de knop "Doorgaan" klikken.

Daarna verschijnt het laatste venster waarin u uw creditcard- of bankpasgegevens moet invullen. Aan het einde van dit proces moet u op de knop "Apple ID maken" klikken. Dat is alles, Apple ID is geregistreerd.

Aanbevolen: