Een Navigator Registreren

Inhoudsopgave:

Een Navigator Registreren
Een Navigator Registreren

Video: Een Navigator Registreren

Video: Een Navigator Registreren
Video: Installatie Navigator Free 2024, Mei
Anonim

De meeste autobezitters gebruiken navigators die het navigeren in grote steden en daarbuiten veel gemakkelijker maken. Om alle functies van uw navigator te kunnen gebruiken, moet u uw apparaat en kaarten registreren.

Een navigator registreren
Een navigator registreren

instructies:

Stap 1

Eerst moet u uw navigator registreren. Zoek het toestelnummer van uw navigator door uw apparaat op uw computer aan te sluiten en aan te zetten. Start vervolgens het MapSource-programma. Selecteer "Hulpprogramma's" in het menu en vervolgens "Get unit ID …". In het veld “Unit ID” wordt het navigatornummer automatisch bepaald.

Stap 2

Klik op de link "Registreer een nieuwe GPS-navigator". Selecteer in de lijst het model van uw navigator, geef het toestelnummer op en klik op "Toevoegen". De informatiepagina toont de navigator die u hebt toegevoegd. U heeft uw navigator succesvol geregistreerd.

Stap 3

De meest populaire is de digitale navigatiekaart "Rusland" in het informatieformaat. Dit pakket met navigatiekaarten kan alleen worden gebruikt in de geregistreerde navigatiesoftware Navitel Navigator.

Stap 4

Voor registratie wordt slechts één sleutel verstrekt, die kan worden gebruikt voor één PDA, auto-navigator of communicator. Deze code is vereist om kaartinformatie van schijven te ontgrendelen door kaarten te laden.

Stap 5

Om het programma in de automatische modus te registreren, verbindt u de navigator met internet en start u Navitel Navigator. Selecteer "Automatische registratie" in het registratievenster dat wordt geopend. Klik op het veld voor het invoeren van de licentiesleutel. Het numerieke toetsenbord wordt ingeschakeld. Voer de sleutel in op uw exemplaar van het programma. Klik rechtsonder op het groene vinkje om uw invoer te bevestigen.

Stap 6

Doorloop de automatische kaartregistratie. Verbind hiervoor de navigator met internet en start Navitel Navigator. Selecteer "Kaartactivering". Voer de licentiesleutel op de kaart in en klik vervolgens op "OK".

Stap 7

Selecteer de gewenste regio van Rusland, waarvan u de kaarten wilt activeren, klik op "OK". Open in het programma het "Menu" en vervolgens "Atlas openen". Indexeer de map met kaarten. De kaart is succesvol in uw navigator geladen.

Stap 8

De registratiestappen kunnen per provider verschillen. Een versie van het Navitel Navigator-programma kan alleen als set worden gekocht.

Aanbevolen: