Een MTS-simkaart Registreren

Inhoudsopgave:

Een MTS-simkaart Registreren
Een MTS-simkaart Registreren

Video: Een MTS-simkaart Registreren

Video: Een MTS-simkaart Registreren
Video: Не зарегистрирован в сети: что делать? 2024, Mei
Anonim

Mobile TeleSystems is de grootste operator van de Grote Drie mobiele providers in Rusland en de GOS-landen. Het bedrijf biedt zijn abonnees een breed scala aan diensten en daarom proberen velen de aansluiting van deze operator te gebruiken.

Een MTS-simkaart registreren
Een MTS-simkaart registreren

Noodzakelijk

paspoort of ander document dat het vervangt

instructies:

Stap 1

Alle handelingen om een overeenkomst met het bedrijf te sluiten worden uitgevoerd op basis van een burgerlijk of buitenlands paspoort. Voor sommige categorieën burgers kan dit document worden vervangen door een ander, in overeenstemming met de wetten van het land. Bijvoorbeeld voor afgevaardigden van de Doema en leden van de Federatieraad - een officieel certificaat, voor officieren - een militaire kaart.

Stap 2

MTS heeft een vrij groot aantal verkooppunten voor simkaarten, dus bel het gratis nummer 8-800-333-08-90. Een specialist vertelt je en helpt je bij het vinden van de communicatiesalon die het dichtst bij je huis ligt.

Stap 3

De mobiele kantoren van het bedrijf bevinden zich op treinstations en luchthavens in de meeste steden. Je herkent ze aan de knalrode branding van de toonbank. Als u zich tot een specialist wendt, ontvangt u binnen vijf minuten het benodigde tariefplan en kunt u gebruikmaken van communicatiediensten.

Stap 4

Dealercentra van MTS bevinden zich in elke regio van het land. Deze omvatten communicatiesalons zoals Euroset, Telefon.ru, Svyaznoy, enz. Door contact op te nemen met de verkoopconsulenten, kunt u alle informatie krijgen over een bepaald tariefplan, over de diensten en over de beschikbare nummers.

Stap 5

In sommige regio's is het mogelijk om op afstand verbinding te maken, u belt namelijk de helpdesk van het bedrijf, vertelt de specialist alle contactgegevens en het adres. Binnen twee tot drie uur arriveert een koerier met een actieve simkaart van het bedrijf bij u thuis of op kantoor.

Stap 6

De meest populaire manier is om contact op te nemen met het hoofdkantoor van het bedrijf in uw stad, het adres vindt u in de helpdesk. Meestal bieden dergelijke kantoren een volledig scala aan diensten, bijvoorbeeld als een dealer niet over het vereiste tariefplan beschikt, kan het centrale kantoor u er altijd een aanbieden.

Aanbevolen: