Hoe De Mailing Van Mts Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Mailing Van Mts Uit Te Schakelen
Hoe De Mailing Van Mts Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Mailing Van Mts Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Mailing Van Mts Uit Te Schakelen
Video: Solo zaaien! Wintertarwe op onze boerderij in Montana. 2024, Mei
Anonim

Moe van spam van MTS? Er komt een onnodige mailinglijst binnen. Zet dan direct al deze functies voor je telefoon uit. Het is helemaal niet moeilijk om te doen. Bespaar tijd en geld!

Moe van spam van MTS?
Moe van spam van MTS?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om mailing vanuit MTS uit te schakelen, is door bepaalde opties op uw mobiele telefoon uit te voeren. Nokia-telefoons hebben een optie genaamd "Serviceberichten uitschakelen". Als u deze aansluit, komt de mailinglijst van de operator niet meer binnen. U kunt de functie "MTS-service" ook eenvoudig uitschakelen in applicaties.

Stap 2

Gebruik de MTS-hotlinetelefoon. U moet 0890 bellen. Selecteer vervolgens de optie om daar met de telefoniste te praten. Vervolgens hoef je alleen nog maar aan de telefoniste van het MTS-bedrijf uit te leggen dat je in de problemen zit door de inkomende mailing. De telefoniste moet op uw verzoek het verzenden van berichten van het MTS-bedrijf naar uw gsm-nummer uitschakelen.

Stap 3

Als het plotseling gebeurt dat de telefoniste weigert u te helpen met het uitschakelen van deze dienst, bel dan MTS opnieuw en vraag om de hoofdoperator te bellen. Leg hem de essentie van het probleem uit, evenals het feit dat ze eerder weigerden je met dit probleem te helpen. Ze zullen je excuses aanbieden. En daarna wordt in ieder geval de nieuwsbrief van MTS voor je uitgeschakeld.

Aanbevolen: