Hoe Spam Van MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Van MTS Uit Te Schakelen
Hoe Spam Van MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Spam Van MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Spam Van MTS Uit Te Schakelen
Video: Spamming tutorial 2021/How to get bank logs 2021/Best spamming tutorial 2021 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt al zijn abonnees de gratis dienst van reclame- en infotainment-sms-berichten aan. Deze functie wordt beschikbaar voor elke MTS-gebruiker bij het activeren van een simkaart. Soms raken echter constant inkomende sms-berichten verveeld en heeft de abonnee een idee om de berichten uit te schakelen. Maar hoe dat te doen?

Hoe spam van MTS uit te schakelen
Hoe spam van MTS uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - SIM-kaart van de mobiele operator MTS $
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Er zijn nogal wat manieren om je eigen account en de gebruikte diensten te beheren. De eenvoudigste is om het gratis nummer 0890 van uw telefoon naar de MTS-operator te bellen, te wachten op de verbinding en u te vragen het verzenden van sms-berichten uit te schakelen. Het nadeel van het gebruik van deze methode is dat u soms enkele minuten tot een half uur of zelfs langer op communicatie met de operator moet wachten. Maar dan kunt u bij een specialist zelf alles te weten komen over het aangesloten tarief en de diensten. Het voordeel is dat je de klok rond kunt bellen.

Stap 2

Wil je niet met de telefoniste praten? Schrijf hem dan een brief. Ga naar de pagina https://www.mts.ru/feedback/question/ en vul alle velden van het aangeboden formulier in om contact op te nemen met de operator. Vermeld het onderwerp van de vraag en vermeld vervolgens uw verzoek duidelijk en duidelijk. In dit geval moet u vragen om de MTS-nieuwsbriefservice uit te schakelen. Vul uw contactgegevens in en klik op Verzenden. Indien nodig kunt u op deze pagina uw regio vooraf selecteren.

Stap 3

U kunt ook gebruik maken van de diensten van een internetassistent. Waarom moet je https://ihelper.mts.ru/selfcare/?home in de adresbalk van je browser typen. En voer vervolgens in de speciale velden in het midden van de pagina het telefoonnummer in tiencijferig formaat in (geen acht of +7) en het wachtwoord. Je moet het vanaf je telefoon installeren door een bericht te sturen naar nummer 111, in de hoofdtekst waarvan je eerst 25 moet schrijven, dan een spatie moet plaatsen en het wachtwoord moet typen dat je hebt bedacht. De lengte van het cijferwoord moet ten minste zes, maar niet meer dan tien tekens zijn en moet ten minste één cijfer, één kleine letter en één Latijnse hoofdletter bevatten. Vervolgens moet u op de knop "Login" drukken om het systeem in te voeren. Zoek de service die u nodig hebt en schakel deze uit.

Stap 4

U kunt het verzenden van informatieve spam vanaf MTS ook uitschakelen met uw telefoon. Ga hiervoor naar het menu, zoek de sectie "Entertainment of" Applicaties, selecteer de optie MTS Services. Ga dan achtereenvolgens naar de subrubrieken MTS Nieuws en Onderwerpen / Abonnement. Daarna verschijnt een lijst met diensten die voor u beschikbaar zijn op het scherm van uw mobiel. Rechts van de naam van elke optie staat een "+" teken. Verander het, waar nodig, in het teken “-. De volledige lijst met beschikbare informatiekanalen kan worden bekeken door op de knop "Volgende" aan het einde van de pagina te klikken.

Aanbevolen: