Hoe De Beloofde Betaling Van MTS Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Van MTS Uit Te Schakelen?
Hoe De Beloofde Betaling Van MTS Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Van MTS Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Van MTS Uit Te Schakelen?
Video: American Reacts to- Geography Now! NETHERLANDS 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt zijn abonnees onder meer de optie "Beloofde betaling" aan. Met behulp hiervan kunt u altijd het telefoonsaldo opwaarderen op kosten van het mobiele bedrijf voor een bedrag dat wordt bepaald door de behoeften van de klant.

Hoe de beloofde betaling van MTS uit te schakelen?
Hoe de beloofde betaling van MTS uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - MTS-showroom;
  • - persoonlijk paspoort.

instructies:

Stap 1

Om de Beloofde Betalingsdienst te deactiveren, belt u de 24-uurs telefonische informatiedienst van de mobiele operator MTS 0890 en volgt u de instructies van de autoinformer. Als het geautomatiseerde systeem geen antwoord op uw vraag heeft, neem dan contact op met de operator van het servicecentrum. Maak je klaar om je paspoortgegevens of andere persoonlijke informatie te geven die je hebt verstrekt bij het sluiten van een serviceovereenkomst met MTS.

Stap 2

Neem contact op met het vertegenwoordigingskantoor van MTS. Als u de locatie van het kantoor van dit bedrijf het dichtst bij uw woonplaats niet weet, gaat u naar de officiële MTS-pagina, stelt u uw regio in de vervolgkeuzelijst in en gaat u naar het tabblad "Help en service". Klik in het venster dat verschijnt op de link: "Servicegebied" en vervolgens - "Dichtbijzijnde salons-winkels". Wanneer u het kantoor bezoekt, toont u uw persoonlijke paspoort aan de MTS-operator en informeert u over uw voornemen om de service die u niet nodig heeft uit te schakelen.

Stap 3

Daarnaast kun je verschillende diensten uitschakelen via de "Internet Assistant" op de officiële MTS-pagina. Als u de "Internet Assistant"-service hebt geactiveerd, voert u uw "persoonlijke account" in en selecteert u het tabblad "Services verbinden en verbreken" en vervolgens in de lijst met services - "Beloofde betaling", "Uitschakelen".

Stap 4

Weeg alle voor- en nadelen af voordat u de beloofde betalingsservice deactiveert. Het maakt het immers mogelijk om ook bij een negatief saldo te communiceren. U kunt de Beloofde betalingsservice gebruiken, zelfs als het negatieve saldo van uw telefoon binnen min 30 roebel ligt. Activering van de service is alleen beschikbaar met een positief saldo en het maximale uitbetalingsbedrag van de lening is 50 roebel. Hoe meer geld u uitgeeft aan communicatiediensten, hoe meer "beloofde betaling" u ter beschikking staat. Om de Beloofde Betalingsservice te activeren, belt u het nummer: 11131.

Aanbevolen: