Hoe Gooi Je Een Baken Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Gooi Je Een Baken Met MTS
Hoe Gooi Je Een Baken Met MTS

Video: Hoe Gooi Je Een Baken Met MTS

Video: Hoe Gooi Je Een Baken Met MTS
Video: Immersive Vehicles Tutorial - Part 1 - The Basics 2024, Mei
Anonim

Iedereen die mobiele diensten gebruikt, is toch zeker een keer in zo'n moeilijke situatie terechtgekomen als er niet genoeg geld op de rekening staat. Geen saldo - het maakt niet uit, u kunt op elk moment "het baken weggooien": ze zullen u terugbellen of uw account opwaarderen. Met MTS is "het baken weggooien" net zo eenvoudig als het pellen van peren.

Hoe gooi je een baken met MTS
Hoe gooi je een baken met MTS

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om vanuit MTS "een baken te verzenden" met een saldo van nul op uw mobiele account, kiest u eenvoudig de volgende combinatie van symbolen en cijfers op uw mobiele telefoon: asterisk honderd en tien asterisk het telefoonnummer van de abonnee naar wie u wilt stuur de bedelaar en druk dan op de hasj. Voer het telefoonnummer in in elk formaat dat voor u geschikt is. Het kan zeven zijn, plus zeven, acht aan het begin van het getal, of slechts tien cijfers zonder de eerste acht.

Stap 2

Bekijk nu zorgvuldig de opdracht die u invoert, of u fouten hebt gemaakt (in het bijzonder richt uw aandacht op het telefoonnummer van de abonnee dat u kiest). Als je alles goed hebt ingevuld, klik dan op de belknop. Binnen enkele minuten wordt het baken succesvol afgeleverd. De abonnee aan wie je "de bedelaar hebt weggegooid" ontvangt een standaard sms-bericht met de tekst: "Bel me alsjeblieft terug." Dit bericht geeft ook de tijd en datum aan waarop het "baken" is verzonden, evenals uw telefoonnummer. Stuur de "bedelaar" alleen naar mobiele nummers, de eigenaren van vaste stadsnummers zullen uw "baken" niet ontvangen.

Stap 3

Kies de volgende combinatie van symbolen en cijfers op uw mobiele telefoon: sterretje honderdzestien sterretje het telefoonnummer van de abonnee die u nodig hebt, en druk vervolgens op hekje. Onthoud dat je "Mijn account opwaarderen" alleen naar MTS, Megafon en Beeline kunt sturen. Operators van andere mobiele bedrijven zullen dit sms-bericht niet ontvangen.

Stap 4

Kijk goed naar de opdracht die je hebt getypt en druk op de belknop. In dit geval ontvangt de abonnee van uw keuze een standaard sms-bericht met de tekst: "Herlaad mijn account", vervolgens wordt de tijd en datum aangegeven, evenals uw telefoonnummer waarvan u "het baken hebt laten vallen". Onthoud dat de operator een beperking heeft ingesteld voor deze service. In vierentwintig uur kun je het baken niet meer dan vijf keer verzenden.

Aanbevolen: