Hoe Stuur Je Een Baken Vanuit Een Beeline?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Baken Vanuit Een Beeline?
Hoe Stuur Je Een Baken Vanuit Een Beeline?

Video: Hoe Stuur Je Een Baken Vanuit Een Beeline?

Video: Hoe Stuur Je Een Baken Vanuit Een Beeline?
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, Mei
Anonim

Zelfs als er geen geld meer op uw telefoonnummer staat, kunt u contact opnemen met Beeline-abonnees door een verzoek te sturen om terug te bellen naar hun nummers. Tegenwoordig kan zo'n actie op twee manieren worden uitgevoerd.

Hoe stuur je een baken vanuit een beeline?
Hoe stuur je een baken vanuit een beeline?

Het is nodig

mobiele telefoon, Beeline-nummer

instructies:

Stap 1

De "Call Me"-service is erg populair bij abonnees van de mobiele operator Beeline. Het maakt niet uit of er geld op de balans staat of niet, abonnees aarzelen niet om op kosten van de gesprekspartner nog een keer de kans te krijgen om te praten. Het principe van de werking van deze dienst is als volgt: u doet een verzoek, waarna een melding naar het opgegeven telefoonnummer wordt gestuurd dat u hem vraagt terug te bellen. Het is aan de ontvanger van een dergelijke melding om te bellen of niet. Tegenwoordig zijn er twee manieren waarop u de "Bel mij"-service kunt gebruiken.

Stap 2

Een terugbelverzoek verzenden met een combinatie van nummers. In dit geval moet u vanaf uw telefoon de volgende combinatie kiezen: * 144 * tiencijferig abonneenummer #. Nadat u deze combinatie hebt ingevoerd, drukt u op de belknop. Na een tijdje wordt er een bericht naar uw telefoon gestuurd met informatie over de status van de applicatie.

Stap 3

Verzoek om telefonisch terug te bellen. Als uw telefoonsaldo uitgaande gesprekken niet toestaat, kunt u als volgt te werk gaan. Kies het nummer van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent op de telefoon en druk op de belknop. De telefoniste laat u weten dat u dit nummer niet kunt bellen, maar krijgt een verzoek om terug te bellen.

Aanbevolen: