Een "baken" Verzenden Vanuit MTS

Inhoudsopgave:

Een "baken" Verzenden Vanuit MTS
Een "baken" Verzenden Vanuit MTS

Video: Een "baken" Verzenden Vanuit MTS

Video: Een
Video: TELTONIKA FMB920 чтение CAN шины настройка конфигурация прошивка GNSS терминала 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt zijn abonnees diensten aan waarmee ze zelfs in de moeilijkste situatie een uitweg kunnen vinden. Dus als de klant geen geld meer heeft op de rekening, kun je iemand een "baken" naar de telefoon sturen: "Herlaad mijn account op" of "Bel me terug".

Hoe te verzenden
Hoe te verzenden

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als abonnee van het MTS-bedrijf kunt u een gratis sms sturen met het verzoek om terug te bellen met behulp van de "Bel me terug"-service naar het abonneenummer van elk mobiel netwerk in Rusland. Kies hiervoor het volgende commando op uw telefoon: "* 110 * nummer van de abonnee naar wie u een terugbelverzoek stuurt, #", druk op de beltoets. In dit geval kan het nummer van de geadresseerde in elk formaat worden gekozen. Als u bijvoorbeeld een "baken" wilt verzenden voor het nummer: 89281234561, dan moet het verzoek dat u verzendt er als volgt uitzien: "* 110 * 89281234561 #". Het nummer dat u in uw aanvraag opgeeft, krijgt een bericht met de volgende tekst: "Bel me terug, alstublieft." Het bericht vermeldt ook uw nummer, tijd en datum van verzending van het verzoek." Er is een limiet voor deze service - u kunt niet meer dan vijf van dergelijke berichten per dag verzenden.

Stap 2

Als er na het verzenden van dit bericht onleesbare tekens op het scherm van uw mobiele telefoon verschijnen, ondersteunt uw apparaat waarschijnlijk geen Russisch. Probeer een van de volgende opdrachten om de situatie op te lossen: "* 111 * 6 * 1 #" - om over te schakelen naar het Russisch, "* 111 * 6 * 2 #" - om de telefoon over te schakelen naar transliteratie.

Stap 3

Bovendien kunt u de service "Mijn account opwaarderen" gebruiken door een verzoek met vermelding van het vereiste bedrag naar een abonnee van een mobiel netwerk in Rusland te sturen. Kies hiervoor het volgende commando op je telefoon: "* 116 * nummer van de abonnee waarnaar je het bericht stuurt * opwaardeerbedrag #" en druk op de beltoets. Als u het bedrag niet wilt aangeven, ziet het verzoek er als volgt uit: "* 116 * telefoonnummer abonnee #". U kunt het abonneenummer in elk formaat kiezen. Het volgende bericht komt op zijn telefoon: "Alsjeblieft, herlaad mijn account." Als het bericht een bepaald bedrag bevat, kan de abonnee de directe link in het baken volgen en de Direct Transfer-service gebruiken. U kunt maximaal vijf van dergelijke berichten per dag verzenden.

Aanbevolen: