Hoe Stuur Je Een Baken?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Baken?
Hoe Stuur Je Een Baken?

Video: Hoe Stuur Je Een Baken?

Video: Hoe Stuur Je Een Baken?
Video: Minecraft: Hoe maak en gebruik je een beacon? (v.2.0) BE/NL 2024, Mei
Anonim

20 jaar geleden was het moeilijk voor te stellen dat mensen met elkaar zouden kunnen communiceren via mobiele diensten. Tegenwoordig merken mensen niet eens meer welke rol een eenvoudige mobiele telefoon in hun leven speelt. Nu kunnen ouders altijd op de hoogte zijn van de locatie van hun kinderen. Om dit te doen, volstaat het om de "Beacon" -service te gebruiken.

Hoe stuur je een baken?
Hoe stuur je een baken?

Noodzakelijk

Simkaart, babyfoon, jouw telefoon

instructies:

Stap 1

Koop een simkaart voor je kind. Bijna alle operators bieden tegenwoordig kindertarieven aan. Ze onderscheiden zich door loyale prijzen, een verbod op internettoegang en de aanwezigheid van informatieruimtes voor kinderen. Houd er rekening mee dat uw simkaart door dezelfde operator moet zijn uitgegeven.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw telefoon MMS-ontvangst ondersteunt. Als deze functie niet wordt ondersteund, kunt u geen informatie ontvangen over de locatie van uw kind, omdat het komt in de vorm van een afbeelding. Zorg ervoor dat uw telefoon deze berichten goed kan ontvangen.

Stap 3

Activeer de simkaart van het kind door deze in de telefoon te plaatsen. Ga akkoord met het verlenen van de service. Kies hiervoor de combinatie * 141 * op de telefoon van uw kind en vervolgens uw telefoonnummer. Houd er rekening mee dat het telefoonnummer moet worden ingevoerd, waarbij de eerste 8 moet worden vervangen door het nummer 7. Vergeet na het telefoonnummer niet # in te voeren en op de belknop te drukken.

Stap 4

Als u wilt weten waar het kind is, voert u vanaf uw telefoon het commando * 141 # in en drukt u op de beltoets. U ontvangt enige tijd een mms-bericht, waarin wordt aangegeven waar de locatie van uw kind zich op dit moment bevindt.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de informatie die op uw telefoon wordt ontvangen enigszins zal verschillen van de echte. Dit gebeurt omdat u niet de geografische coördinaten van het kind ontvangt, maar het station dat het signaal ontvangt en waar hij het dichtst bij is. Hoe hoger de bevolkingsdichtheid, hoe meer stations zich op het grondgebied bevinden, hoe nauwkeuriger de informatie zal zijn. In sommige gevallen kan de fout variëren van enkele honderden meters tot enkele tientallen kilometers.

Stap 6

U kunt een onbeperkt aantal keren per dag verzoeken, maar niet vaker dan eens per 3 minuten. De service is gratis te gebruiken tegen speciale kindertarieven.

Aanbevolen: