Hoe Een "baken" Te Verzenden Vanuit Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Een "baken" Te Verzenden Vanuit Megafon
Hoe Een "baken" Te Verzenden Vanuit Megafon

Video: Hoe Een "baken" Te Verzenden Vanuit Megafon

Video: Hoe Een
Video: Hoe maak/gebruik je een beacon in Minecraft? 2024, Mei
Anonim

Als u de locatie van een familielid of vriend wilt weten, kunt u dit doen door gebruik te maken van de populaire service van de Megafon-telecomoperator genaamd "Beacon".

Hoe te verzenden
Hoe te verzenden

instructies:

Stap 1

Verbind de service "Beacon" van de operator "Megafon", waarmee u de huidige coördinaten van de gewenste abonnee kunt instellen. Deze dienst is vooral in trek bij ouders, die altijd moeten weten waar hun kind is. Daarom is het beschikbaar voor aansluiting binnen de Ring-Ding- en Smeshariki-tarieven voor kinderen. Kies in de toekomst gewoon * 141 # door op de belknop te drukken en u kunt erachter komen waar het kind is. Binnenkort ontvang je een mms-bericht met daarin een kaart en exacte coördinaten.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de informatie die op uw telefoon komt, enigszins verschilt van de echte. Dit gebeurt vanwege het feit dat de geografische coördinaten die naar u zijn verzonden, verwijzen naar het kind zelf en het ontvangende signaal - naar het station waar hij zich het dichtst bij bevindt. In steden met een hoge bevolkingsdichtheid bevinden zich een groter aantal stations op het grondgebied, dus alleen daarin is de ontvangen informatie het meest nauwkeurig. Soms kan de fout enkele honderden meters zijn, en soms tientallen kilometers.

Stap 3

Stuur een verzoek om op een andere manier de locatie van de abonnee vast te stellen. Dit kan door * 148 * abonneenummer # te kiezen of door een speciale spraakdienst 0888 te bellen. Deze functie is standaard beschikbaar in de meeste tarieven. Voor eenmalig gebruik wordt 5 roebel van uw account verwijderd.

Stap 4

Krijg informatie over de locatie van de andere abonnee rechtstreeks op de website van de operator door op de speciale link locator.megafon.ru te klikken. Na het verzenden van een verzoek ontvangt u na een tijdje een bericht met informatie over de locatie van de abonnee, evenals een kaart, die u niet alleen op uw telefoon, maar ook op uw computer kunt bekijken. In dit geval kan de bepaling van de coördinaten van een andere persoon alleen worden uitgevoerd als u zijn toestemming krijgt. Om dit te doen, moet hij een bericht met uw nummer sturen naar 000888.

Aanbevolen: