Een Samsung-telefoon Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Samsung-telefoon Flashen Flash
Een Samsung-telefoon Flashen Flash

Video: Een Samsung-telefoon Flashen Flash

Video: Een Samsung-telefoon Flashen Flash
Video: Как удалить root и прошить стандартный ROM - Samsung Galaxy S III - GT-I9300 - Автор TotallydubbedHD 2024, Mei
Anonim

Als u problemen heeft met uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld, de Java-machine werkt niet meer of u bent de codes ervoor vergeten, dan moet u deze mogelijk herschrijven, d.w.z. het bijwerken van de softwarevulling. Er kunnen veel verschillende programma's worden gebruikt om Samsung-telefoons te flashen, een daarvan is het SGH Flasher / Dumper-programma.

Een Samsung-telefoon flashen flash
Een Samsung-telefoon flashen flash

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de telefoon dumpen, d.w.z. sla alle inhoud van de telefoon op een extern medium op, in het geval van een mislukte firmware kan de telefoon in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht.

1. Start het SGH Flasher / Dumper-programma. Selecteer de "virtuele" COM-poort. Zet de telefoon uit en sluit deze via de USB-poort aan op de computer, de programmaknoppen verschijnen.

2. Klik in de kolom "NOR Dumping" op de knop "Dump full flash (16mb) to bin …" en geef de locatie op om de dump op te slaan, in 20-25 minuten is het proces voorbij.

3. Druk op de knop "Verbinding verbreken" en koppel de telefoon los.

Stap 2

Download de firmware van internet, meestal bestaat deze uit drie bestanden met de extensies ".bin", ".tfs" en ".cfg".

Voer SGH Flasher / Dumper uit en sluit uw telefoon aan. Druk in de kolom "NOR Flashing:" op de knop "Flash BIN file" en specificeer het ".bin" firmwarebestand. Het kopiëren van het bestand duurt ongeveer 15-20 minuten. Druk op de knop "Verbinding verbreken", koppel de telefoon los van de computer en zet hem aan.

Stap 3

Schakel de telefoon weer uit en sluit deze aan op de computer, selecteer in de kolom "Flash full TFS" het ".tfs"-bestand van de firmware en wacht tot het is gekopieerd. Druk op de knop "Verbinding verbreken", koppel de telefoon los van de computer en zet hem aan. Hiermee is het knipperen van de telefoon voltooid.

Aanbevolen: