Edge Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Edge Instellen Op Je Telefoon
Edge Instellen Op Je Telefoon

Video: Edge Instellen Op Je Telefoon

Video: Edge Instellen Op Je Telefoon
Video: Microsoft Edge on Android Mobile | Lets put it to the test 2024, Mei
Anonim

EDGE-technologie maakt het mogelijk om vanaf een laptop, PDA, personal computer of communicator toegang tot internet te krijgen, waarbij een mobiele telefoon als modem wordt gebruikt. Automatische instellingen kunnen met verschillende nummers worden besteld bij uw serviceprovider.

Edge instellen op je telefoon
Edge instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Als u een klant van Beeline bent, moet u om de internetverbinding op uw mobiele telefoon te activeren het USSD-nummer * 110 * 181 # of * 110 * 111 # kiezen en op de belknop drukken. Nadat het verzoek is verzonden, moet u uw telefoon opnieuw opstarten (alleen dan worden de ontvangen instellingen van kracht).

Stap 2

Om de internet GPRS / EDGE-service met de MTS-communicatie-operator te gebruiken, moet u deze activeren door het korte nummer 0876 te kiezen (de oproep is gratis). Bovendien kan de abonnee gratis automatische internetinstellingen voor zijn telefoonmodel rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf bestellen. Daar zou u de juiste sectie moeten vinden waarin het in te vullen veld zich bevindt. Voer uw zevencijferige mobiele telefoonnummer in en selecteer vervolgens de knop "Verzenden". Houd er rekening mee dat internetactivering via een van de geselecteerde methoden helemaal gratis voor u is, u betaalt alleen voor het ontvangen en verzonden verkeer.

Stap 3

Dergelijke instellingen worden aan haar klanten verstrekt door het bedrijf Megafon. Je kunt ze zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf een vaste lijn bestellen (voor elk van hen is er een specifiek nummer). Belt u dus met een mobiele telefoon, gebruik dan het verkorte nummer van de abonneedienst 0500. Bellen vanaf een vaste telefoon kan op 502-55-00. Trouwens, abonnees van deze operator kunnen hulp aanvragen bij elke Megafon-communicatiesalon of bij het technische ondersteuningsbureau.

Stap 4

Houd er rekening mee dat er andere manieren zijn om internetinstellingen in Megafon te krijgen. Elke klant van het bedrijf kan een sms schrijven met het nummer 1 en dit naar het korte nummer 5049 sturen. Dit nummer biedt naast GPRS ook WAP- en MMS-instellingen. Om ze te bestellen, vervangt u de eenheid in het bericht door het nummer 2 of 3.

Aanbevolen: