Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Video: Android internet settings - how to set up 2024, Mei
Anonim

Om vanaf uw mobiele telefoon toegang te krijgen tot internet, moet een abonnee van een telecomoperator automatische instellingen bestellen en opslaan. Om te bestellen, moet u een speciaal verzoek gebruiken of een kort nummer bellen. Na het activeren van de internetinstellingen heeft de gebruiker toegang tot internet en kan hij de gewenste inhoud downloaden. In dit geval wordt alleen de inhoud zelf betaald, de service is gratis.

Hoe u internet op uw telefoon kunt instellen
Hoe u internet op uw telefoon kunt instellen

instructies:

Stap 1

Het opzetten van een internetverbinding in "Beeline" is zowel mogelijk met het gebruik van een GPRS-communicatiekanaal als zonder. De instelling op de eerste manier kan worden gedaan door een USSD-verzoek * 110 * 181 # te verzenden. Om automatische instellingen te activeren zonder een GPRS-kanaal te gebruiken, moet u * 110 * 111 # op uw mobiele telefoon kiezen. Vergeet niet dat u na het verzenden van een dergelijk verzoek naar de telefoniste de telefoon moet uitschakelen en vervolgens weer moet inschakelen (in slechts een paar minuten). Met een vergelijkbare procedure kunt u de installatie van de geleerde instellingen voltooien. Nadat u uw mobiele apparaat opnieuw heeft opgestart, heeft u onmiddellijk toegang tot internet.

Stap 2

Als u een klant bent van de Megafon-operator, kunt u voor het bestellen van instellingen op het toetsenbord van de telefoon het telefoonnummer van de abonneeservice bellen 0500. Het is alleen bedoeld voor oproepen vanaf mobiele telefoons. Om de service vanaf een vaste telefoon te bestellen, belt u 5025500. Denk aan de mogelijkheid om contact op te nemen met de medewerkers van het abonneeondersteuningsbureau of de communicatiesalon van de operator. Elk van deze plaatsen helpt u bij het configureren, installeren of uitschakelen van de gewenste service.

Stap 3

Daarnaast moet u letten op het verkorte nummer 5049. Hiermee kunt u ook internettoegang instellen door er een sms-bericht naar te sturen. De tekst moet het nummer 1 bevatten. Overigens kan hetzelfde nummer worden gebruikt voor het aansluiten van mms, evenals voor WAP. Toegegeven, in plaats van één moet u het nummer 3 of 2 opgeven. De volgende twee nummers zullen u helpen als geen van de bovenstaande methoden bij u past, dit zijn de nummers 05049 en 05190.

Stap 4

Gebruikers van het MTS-netwerk om automatische instellingen voor hun internetverbinding te ontvangen, moeten 0876 bellen (de oproep is gratis). Vergeet niet dat u op elk moment de officiële website van de telecomoperator kunt bezoeken en een speciaal aanvraagformulier kunt vinden in de overeenkomstige sectie. Vul het in en verzend het.

Aanbevolen: