Bellen Via Internet

Inhoudsopgave:

Bellen Via Internet
Bellen Via Internet

Video: Bellen Via Internet

Video: Bellen Via Internet
Video: Bellen via internet | VoIP | Schiedam 2024, Mei
Anonim

De computer en internet nemen een belangrijke plaats in in het leven van de meeste moderne mensen. Soms wil je niet ver van de desktop gaan, zodat iemand moet bellen. In zo'n situatie is de logische vraag: hoe bel je via internet.

Bellen via internet
Bellen via internet

Bellen via internet vanaf de site

Het belangrijkste platform waar gebruikers elkaar via internet kunnen bellen, zijn sociale netwerken. De functie van videogesprekken is geïmplementeerd in Facebook, Odnoklassniki, Vkontakte.

Om je vriend te bellen, moet je ervoor zorgen dat hij online is en op de overeenkomstige belknop op zijn pagina klikken.

Het is vooral handig om deze methode te gebruiken als u familieleden en vrienden in het buitenland heeft. Bellen naar de VS, Europa en andere landen via het sociale netwerk bespaart u een aanzienlijk bedrag.

De site calls.online biedt volop mogelijkheden voor communicatie met gebruikers van mobiele telefoons. Om een willekeurig nummer te bellen, hoeft u het alleen maar in het internationale formaat in te voeren, nadat u eerder een koptelefoon en een microfoon op de computer hebt aangesloten. U kunt één keer per dag gratis bellen naar waar ook ter wereld, de beltijd is beperkt tot een minuut. Als u meer wilt bellen, moet u betalen voor communicatiediensten. Aangezien IP-telefonie wordt gebruikt om te bellen, is bellen via internet vanaf deze site veel goedkoper dan het gebruik van een vaste of mobiele telefoon.

Om een soepele werking van de bron te garanderen, moet u de Chrome-browser installeren.

Een andere site van waaruit u via internet kunt bellen, is Zadarma.com. Er kan een onbeperkte hoeveelheid tijd worden gecommuniceerd tussen clients binnen het netwerk. Bovendien kan elke geregistreerde gebruiker 100 minuten krijgen voor oproepen naar nummers in de regio Moskou en St. Petersburg, evenals naar enkele andere landen. Het bedrijf biedt nieuwe klanten ook de mogelijkheid om te bellen naar mobiele nummers in elke regio voor een bedrag van $ 0,50.

Gratis bellen naar Moskou en de noordelijke hoofdstad is beschikbaar op de YouMagic.com-website en klanten van de bron kunnen voor onbepaalde tijd met elkaar communiceren.

U kunt bellen vanaf de populaire website call2friends.com. Met een tijdslimiet van 30 seconden bel je naar buitenlandse mobiele en vaste nummers.

Internetgesprekken voeren vanaf een computer: een overzicht van programma's

U kunt bellen vanaf een computer zonder het internet te verlaten via de Mail. Ru Agent-toepassing. Het programma kan door alle e-mailgebruikers op mail.ru worden geïnstalleerd. Een groot bereik van het publiek maakt het mogelijk om contact op te nemen met een groot aantal mensen die een agent op hun computer hebben geïnstalleerd. Oproepen naar telefoonnummers zijn betalend.

Eigenaren van computers met geïnstalleerde hulpprogramma's Sippoint, Skype, ICQ kunnen ook communiceren via oproepen en videogesprekken. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om gratis te bellen. In de regel heeft een nieuwe gebruiker bij het registreren speciale bonusfondsen op de account, of u kunt via internet naar bepaalde richtingen bellen.

Bellen via internet vanaf een mobiel?

Moderne mobiele apparaten hebben ook toegang tot internet. De meeste moderne belprogramma's hebben versies voor smartphones. Een bijzonder populaire "kiezer" is Skype.

Eigenaren van Apple-apparaten kunnen gratis bellen via internet via een speciaal programma genaamd Face Time, dat standaard in de gadgets is ingebouwd.

Aanbevolen: