Zelf Een Telefoon Vinden Via IMEI Via Internet

Inhoudsopgave:

Zelf Een Telefoon Vinden Via IMEI Via Internet
Zelf Een Telefoon Vinden Via IMEI Via Internet

Video: Zelf Een Telefoon Vinden Via IMEI Via Internet

Video: Zelf Een Telefoon Vinden Via IMEI Via Internet
Video: Как отследить телефон по номеру IMEI | БЕСПЛАТНО найти потерянный телефон | Получите точное местоположение 2024, April
Anonim

Bij diefstal of verlies van het toestel kan het nodig zijn om zelf een telefoon via IMEI te vinden via internet. IMEI is een uniek nummer dat op elk apparaat wordt gevonden en waarmee u de locatie kunt volgen.

U kunt de telefoon via IMEI zelf vinden via internet
U kunt de telefoon via IMEI zelf vinden via internet

instructies:

Stap 1

U kunt alleen een telefoon via IMEI via internet vinden als u dit nummer heeft, bestaande uit 15 tekens. Het kan worden aangegeven op de verpakking van het apparaat of onder de hoes, maar meestal kunt u de IMEI achterhalen door het commando * # 06 # te kiezen vanaf het toetsenbord van de mobiele telefoon. Noteer dit nummer daarom van tevoren zodat u het kunt gebruiken wanneer u het nodig heeft.

Stap 2

De eenvoudigste manier om een telefoon via IMEI via internet te vinden, is door deze combinatie in een van de zoekmachines in te voeren. Veel hangt hier af van geluk. U kunt een advertentie tegenkomen over de locatie van uw telefoon met een indicatie van de IMEI, of op een van de sites met een lijst met gevonden of in handen van boosdoeners gevallen mobiele apparaten. U kunt gebruik maken van de speciale service LoSToleN, de link vindt u hieronder. Dit is de grootste Russischtalige internetdatabase waarmee u via IMEI naar telefoons kunt zoeken. Ten slotte kunnen iPhone-gebruikers inloggen op de iCloud-service met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, waar een "Track iPhone" -functie is. Als het op je telefoon is geactiveerd, kun je het gemakkelijk op de kaart vinden.

Stap 3

Probeer zelf een bericht of notitie over een verloren of gestolen telefoon te plaatsen op een van de advertentiesites of sociale netwerken, en voeg uw contactgegevens toe. Misschien, als het apparaat wordt gevonden door een bonafide persoon, kan hij het naar u terugsturen op het opgegeven adres.

Stap 4

Als je de telefoon door IMEI zelf niet via internet hebt kunnen vinden, neem dan contact op met de politie en schrijf een verklaring over de diefstal van het apparaat. Wetshandhavers kunnen speciale software en apparatuur gebruiken om telefoons te lokaliseren. Als je net je telefoon bent kwijtgeraakt, neem dan contact op met het kantoor van je telefoniste of communicatiesalon: de medewerkers van het bedrijf hebben ook de mogelijkheid om de telefoon te volgen. Op de een of andere manier, in beide gevallen, moet u de IMEI verstrekken, evenals de documenten van de eigenaar van de telefoon zelf en de simkaart die erin zat op het moment van verlies of diefstal.

Stap 5

Als je mobiele telefoon verloren of gestolen is, kun je gewoon proberen je eigen nummer te bellen vanaf een ander apparaat. Misschien heb je geluk en wordt de oproep beantwoord door de persoon die de telefoon heeft gevonden en hem wil teruggeven. Als niemand de oproepen beantwoordt, probeer dan ook via de website van de operator naar uw persoonlijke account te gaan en de laatste transacties op de simkaart te volgen.

Aanbevolen: