Gratis Bellen Via Internet

Inhoudsopgave:

Gratis Bellen Via Internet
Gratis Bellen Via Internet

Video: Gratis Bellen Via Internet

Video: Gratis Bellen Via Internet
Video: GRATIS BELLEN VIA JE PC GEEN GRAP GEEN GRAP 2024, April
Anonim

Op internet kunt u chatten met vrienden, nuttige informatie vinden, plezier beleven aan het luisteren naar muziek en spelen. U kunt zelfs videogesprekken voeren met uw vrienden via speciale sites en programma's. Ook is het mogelijk om via internet te bellen naar mobiele en vaste telefoons. Bellen naar mobiele en vaste nummers kost geld, maar dankzij deze instructies leert u gratis bellen via internet.

Gratis bellen via internet
Gratis bellen via internet

Hoe u gratis mobiele en vaste nummers kunt bellen via internet via websites

Er zijn veel sites op internet waarmee u gratis kunt bellen, niet alleen naar netwerkgebruikers, maar ook naar abonnees van mobiele en stadstelefoonnetwerken.

U kunt dus overal in Rusland en in het buitenland gratis bellen vanaf de website Zvonki.online. Om te kunnen bellen, moet je een microfoon, webcam en koptelefoon op je computer aansluiten, de Chrome-browser installeren en je registreren op de site. Ook een noodzakelijke vereiste is de aanwezigheid van het besturingssysteem Windows 7, 8, XP op de pc. Om te bellen, moet u het nummer in internationaal formaat kiezen en op de Enter-toets drukken.

U kunt één keer per dag bellen en één minuut praten.

Via het internetportaal Zadarma.com kunt u gratis bellen naar de vaste nummers van Moskou en St. Petersburg. Het non-tarifaire pakket is inclusief 100 minuten per maand. Je kunt ook een mobiele telefoon bellen, want na registratie krijgt elke gebruiker vijftig advertentiecent op de rekening. De site heeft ook een lijst met landen die gratis kunnen worden bereikt, en deze verandert voortdurend. Dus als je naaste mensen in het buitenland hebt, kun je geen geld uitgeven aan bellen naar hen.

U kunt vanaf TalkTube.ru ook gratis internetgesprekken voeren naar uw mobiele telefoon als u er een nieuw account op registreert. Voor de ontvangen bonus van 5 roebel kunt u naar elk nummer bellen.

Veel buitenlandse landen, waaronder Oekraïne, zijn bereikbaar zonder geld uit te geven via de website call2friends.com. Wil je naar je mobiel bellen, dan is de duur van het gratis bellen maximaal 30 seconden. Het is helaas niet mogelijk om vanuit dit portaal gratis via internet te bellen in Rusland.

Hoe bel je gratis via internet naar een mobiele of vaste telefoon met behulp van programma's

Vanaf een computer via internet kunt u niet alleen vanaf sites bellen, maar ook via speciale programma's. In principe kunnen ze communiceren via spraak- en videocommunicatie met degenen die ook accounts hebben in deze applicaties.

Via de meeste biedt het ook een reeks betaalde diensten waarmee u contact kunt opnemen met abonnees van mobiele en stadstelefoonnetwerken. Maar met het doel klanten aan te trekken, organiseren de ontwikkelaars verschillende promoties, waarbij ze gebruikers uitnodigen om op verschillende dagen in verschillende richtingen gratis via internet naar hun telefoons te bellen of geld vragen voor testoproepen tijdens de registratie.

Dus de Mail. Ru-agent doneert 10 roebel aan de site, in SipNet.ru. Je kunt $ 1 uitgeven aan het testen van communicatie en de mogelijkheid om gratis in sommige richtingen te bellen, er zijn bonussen in het populaire Skype-programma in Rusland.

Bent u in het bezit van een moderne smartphone, dan kunt u er ook gratis mee bellen via internet, aangezien de meeste van deze programma's applicaties voor mobiele apparaten hebben.

Gratis bellen vanaf een computer via internet: de juiste keuze maken

Zo is de keuze aan sites en programma's met gratis bellen vrij groot. Om niet in de war te raken in de aanbiedingen en een fatsoenlijke optie te vinden, kunt u gebruik maken van de speciale BetaMax-service. Met zijn hulp kunt u een programma voor gratis communicatie selecteren en downloaden. Het helpt om up-to-date informatie bij te houden over waar en onder welke voorwaarden u gratis via internet kunt bellen naar een mobiele en vaste telefoon.

Aanbevolen: