Een Beeline USB-modem Overklokken?

Inhoudsopgave:

Een Beeline USB-modem Overklokken?
Een Beeline USB-modem Overklokken?

Video: Een Beeline USB-modem Overklokken?

Video: Een Beeline USB-modem Overklokken?
Video: Как прошить модем для ВСЕХ операторов БЕСПЛАТНО. Мегафон, МТС, Билайн. 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen gebruiken allerlei soorten USB-modems om toegang te krijgen tot internet terwijl ze niet thuis zijn. Met deze apparaten heeft u bijna overal ter wereld toegang tot het World Wide Web.

Een Beeline USB-modem overklokken?
Een Beeline USB-modem overklokken?

instructies:

Stap 1

Helaas laat de snelheid van de internetverbinding in veel gevallen te wensen over. Natuurlijk is er een wens om het op de een of andere manier te vergroten. Probeer eerst verbinding te maken met een ander tariefplan.

Stap 2

Alle operators bieden een vrij divers aanbod aan tarieven. Kies de snelste als uw financiële middelen dit toelaten.

Stap 3

Als u de snelheid van internettoegang programmatisch moet verhogen, kunt u dit doen door onnodige processen, services en programma's uit te schakelen. Schakel eerst alle actieve applicaties uit die gebruikmaken van een internetverbinding.

Stap 4

Besteed speciale aandacht aan downloadmanagers en relatief zware programma's. Een treffend voorbeeld van dergelijke hulpprogramma's zijn de volgende programma's: uTorrent, Skype, DownloadMaster, Emule, antivirus (als het zijn virusdatabases vrij vaak bijwerkt).

Stap 5

Schakel onnodige services uit. Open hiervoor het configuratiescherm, ga naar het menu "Administrative Tools" en selecteer "Services". Besteed speciale aandacht aan de diensten die verantwoordelijk zijn voor het updaten van de software en het besturingssysteem. Het is beter om ze helemaal uit te schakelen.

Stap 6

De lage snelheid van de internetverbinding met USB-modems is soms het gevolg van een slecht signaal. Om het te verbeteren, gebruikt u een USB-verlengkabel, waarmee u de modem in een ruimte met een betere signaalontvangst kunt plaatsen.

Stap 7

Voor die gebruikers die USB-modems alleen binnenshuis gebruiken, is er een geweldige oplossing. Koop een wifi-router die een USB-poort ondersteunt. Sluit uw modem hierop aan en configureer de apparatuur. Maak een draadloos toegangspunt. Plaats de router in een gebied met een hoge signaalkwaliteit.

Aanbevolen: