Een PDA Overklokken

Inhoudsopgave:

Een PDA Overklokken
Een PDA Overklokken

Video: Een PDA Overklokken

Video: Een PDA Overklokken
Video: Occlutech PDA ProcedureAnimation 2024, Mei
Anonim

Compacte computers zijn erg handig vanwege hun belangrijkste voordeel: klein formaat. Het is echter onmogelijk om krachtige componenten in zo'n klein apparaatje te installeren, daarom lopen PDA's meestal ver achter in vergelijking met laptops of desktopcomputers.

Een PDA overklokken
Een PDA overklokken

instructies:

Stap 1

Er zijn programma's waarmee je de prestaties van de PDA iets kunt verbeteren. Het Pocket Hack Master-programma heeft een breed scala aan mogelijkheden voor het overklokken van de PDA. Zoek het programma en download het naar de harde schijf van uw computer en kopieer het vervolgens naar het geheugen van het apparaat. Meestal is vergelijkbare software te vinden op softodrom.ru of soft.ru. Zorg ervoor dat u antivirussoftware gebruikt bij het downloaden van bestanden. Installeer de applicatie in het PDA-besturingssysteem door het bestand met de CAB-extensie uit te voeren.

Stap 2

Voer het programma uit. Het hoofdvenster van Pocket Hack Master biedt verschillende secties voor het instellen: Snelheidsconfiguratie, Schaalconfiguratie, CPU-belastingsmonitor, Apparaatsnelheid instellen, Applicatiesnelheden, Procesviewer. Ga naar het gedeelte Snelheidsconfiguratie. Ondanks het feit dat de programma-interface in het Engels is, zullen er geen problemen zijn met het gebruik.

Stap 3

Selecteer de gewenste frequentie voor het apparaat. In deze sectie kunt u de ingestelde frequentie testen - doe het, want als de parameters verkeerd zijn ingesteld, loopt de PDA vast. Geschikte instellingen kunnen als favoriet worden gemarkeerd. In het gedeelte Snelheid instellen kunt u de frequentie handmatig instellen. In het gedeelte Applicatiesnelheid kunt u de frequentie aanpassen wanneer de geïnstalleerde applicaties actief zijn. De aangebrachte wijzigingen worden pas van kracht als het overklokprogramma actief is. Vink daarom de vakjes aan voor automatisch starten en minimaliseren bij automatisch starten.

Stap 4

Vergeet niet dat het overgeklokte apparaat meer elektriciteit zal verbruiken naarmate de kracht van zijn werking toeneemt. Wees niet verbaasd als het overklokken van uw PDA de levensduur van de batterij drastisch verkort. Vergeet ook niet dat het overklokken van dergelijke apparaten tot storingen kan leiden. De ontwikkelaars stellen de standaard systeemparameters standaard in, zodat de processor niet wordt belast. Bij overklokken met software van derden kunnen er verschillende fouten in het systeem optreden.

Aanbevolen: