Google Play (Android Market): Betaalde En Gratis Applicaties

Inhoudsopgave:

Google Play (Android Market): Betaalde En Gratis Applicaties
Google Play (Android Market): Betaalde En Gratis Applicaties

Video: Google Play (Android Market): Betaalde En Gratis Applicaties

Video: Google Play (Android Market): Betaalde En Gratis Applicaties
Video: Открыть магазин Android Market Google Play? Публикуем приложения How to publish an app 2024, April
Anonim

Google Play is een applicatiewinkel voor Android-apparaten. Met behulp van de service kunnen eigenaren van apparaten zowel gratis als betaalde programma's downloaden en installeren. Zoeken in de winkel wordt uitgevoerd met behulp van een applicatie die vooraf is geïnstalleerd op apparaten met een besturingssysteem.

Google Play (Android Market): betaalde en gratis applicaties
Google Play (Android Market): betaalde en gratis applicaties

Gratis software

De Google Play Store (in eerdere versies van de Android Market) heeft een uitgebreide verzameling apps in haar catalogus. Tegelijkertijd zijn er 34 categorieën in de winkel, volgens welke de programma's die beschikbaar zijn voor het besturingssysteem zijn gesorteerd. Gratis software is beschikbaar in elk van de gepresenteerde categorieën, en in termen van kwaliteit doet het vaak niet onder voor zijn betaalde tegenhangers.

Google Play wordt gestart via de snelkoppeling van het programma met dezelfde naam op het hoofdscherm of in het menu van een mobiel apparaat. Nadat u de winkel voor de eerste keer hebt geopend, wordt u gevraagd de gebruiksvoorwaarden van de service te accepteren. Vervolgens krijgt u een lijst met categorieën te zien waarmee u de gewenste toepassing kunt selecteren. Ga naar de juiste sectie en bekijk de lijst met programma's die beschikbaar zijn in de winkel. Onderaan elk blok met de naam van de applicatie voor gratis programma's, wordt de parameter "Gratis" aangegeven. Om de applicatie te downloaden en te installeren zonder vooruitbetaling, klikt u op de knop "Installeren" op de overeenkomstige pagina van het geselecteerde programma. Als u een lijst met alleen gratis applicaties voor u wilt zien, gaat u naar het tabblad "Gratis". Om naar een specifiek item te zoeken, kunt u de zoekknop bovenaan het apparaatscherm gebruiken.

Betaalde programma's

Betaalde applicaties kunnen pas worden geïnstalleerd nadat de vereiste betaling is voldaan. De lijst met gekochte programma's is zowel beschikbaar in de algemene secties van alle applicaties als op een apart tabblad 'Betaald' van Google Play. Dergelijke hulpprogramma's worden in de regel gehost door grote ontwikkelaars die hun softwareproduct actief ondersteunen.

Betaalde applicaties werken vaak stabieler en hebben een geavanceerdere functionaliteit in vergelijking met hun gratis tegenhangers. Een van de andere voordelen van de programma's is hun gegarandeerde stabiele werking tijdens gebruik. Soms zijn er echter uitzonderingen en kunnen sommige betaalde hulpprogramma's qua kwaliteit en functionaliteit achterblijven bij gratis hulpprogramma's, dus u moet de toepassing zorgvuldig bestuderen voordat u ze koopt.

Om een betaald programma te installeren, klikt u op de prijsknop op de Google Play-pagina. Daarna wordt u gevraagd een betaalmethode te selecteren. Vink de optie aan die voor u het meest geschikt is en voer de vereiste gegevens in om de transactie te voltooien en klik vervolgens op "Betalen". Zodra de betalingsprocedure is voltooid, begint de installatie van de gewenste applicatie, die kan worden gestart nadat de bijbehorende melding in de statusbalk bovenaan het apparaatscherm is verschenen.

Aanbevolen: