Applicaties Installeren Op Xperia

Inhoudsopgave:

Applicaties Installeren Op Xperia
Applicaties Installeren Op Xperia

Video: Applicaties Installeren Op Xperia

Video: Applicaties Installeren Op Xperia
Video: how to install Xperia apps on any android device 2024, April
Anonim

Sony Xperia is een populaire lijn van smartphones gebaseerd op het Android-besturingssysteem. Installatie van applicaties op het apparaat wordt uitgevoerd met behulp van de Play Market Store of via een USB-gegevenskabel met behulp van een computer.

Applicaties installeren op xperia
Applicaties installeren op xperia

instructies:

Stap 1

Start de Play Market-app op uw apparaat. Ga hiervoor naar het hoofdscherm van uw telefoon en klik op de bijbehorende winkelsnelkoppeling. U kunt het programma ook starten via het hoofdmenu.

Stap 2

Kies met behulp van een intuïtieve interface elk hulpprogramma dat u wilt installeren. Om het programma te vinden dat je nodig hebt, kun je de lijst met categorieën gebruiken of zoeken bovenaan het Play Market-scherm.

Stap 3

Zodra u de gewenste toepassing heeft gevonden, klikt u op de knop "Installeren". Als u al een geregistreerd Google-account heeft dat is opgenomen in de instellingen van de machine, wordt de software-installatie automatisch gestart. Als er geen account is aangemaakt, volg dan de instructies op het scherm om een ID aan te maken.

Stap 4

Om dit te doen, klikt u in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop "Nieuw". Voer uw voor- en achternaam in en klik vervolgens op Volgende. Selecteer de gebruikersnaam van uw voorkeur en ga verder naar het volgende gedeelte. Stel een accountwachtwoord in voor uw account. Kies een beveiligingsvraag die zal worden gebruikt voor het geval u uw wachtwoord vergeet. Voltooi de installatie door de gewenste items op het scherm te selecteren. Daarna kunt u alle applicaties en games downloaden.

Stap 5

Om het vereiste programma vanaf een computer te installeren, sluit u de telefoon aan in massaopslagmodus met behulp van de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Verplaats de gedownloade applicaties in.apk-indeling naar een aparte map op uw telefoon en koppel vervolgens de telefoon los.

Stap 6

Voer de gekopieerde bestanden uit met behulp van bestandsbeheer op het apparaat. Als het niet aanwezig is op uw telefoon, installeer het dan via de Play-markt met de zoekopdracht "Bestandsbeheer". Tot de meest populaire programma's van dit type behoren Total Comander en File Manager.

Aanbevolen: