Java-applicaties Op De Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Java-applicaties Op De Telefoon Installeren
Java-applicaties Op De Telefoon Installeren

Video: Java-applicaties Op De Telefoon Installeren

Video: Java-applicaties Op De Telefoon Installeren
Video: Installing Java app 2024, Mei
Anonim

Java-applicaties die op de telefoon zijn geïnstalleerd, breiden de functionaliteit aanzienlijk uit. Java-toepassingen kunnen games, browsers, rekenmachines, mediaspelers, weeraggregators en meer zijn. Het installeren van java-applicaties op een telefoon zal in de regel voor niemand moeilijk zijn.

Java-applicaties op de telefoon installeren
Java-applicaties op de telefoon installeren

Noodzakelijk

mobiele telefoon, computerkabel

instructies:

Stap 1

Zoek de Java-toepassingen die u wilt installeren en sla ze op uw computer op. Java-toepassingen kunnen op internet worden gevonden, op media worden gekocht of door een vriend op een USB-flashstation worden gezet. Houd er rekening mee dat java-applicaties bestaan uit twee bestanden met de extensies.jar en.jad. Afhankelijk van uw telefoonmodel hebt u ofwel beide bestanden nodig (in de regel bevinden ze zich in dezelfde map) of alleen een.jar-bestand.

Stap 2

Verbind je telefoon met je computer. De meeste moderne telefoons ondersteunen verbinding met een pc. De telefoon die op de computer is aangesloten, moet worden gedefinieerd als een verwisselbare schijf met een eigen bestandssysteem en maphiërarchie. In de regel moet de telefoon mappen hebben voor muziek, foto's, video's, thema's en een map voor het downloaden van andere bestanden. In deze map moet u de java-toepassingsbestanden "droppen".

In plaats van je hele telefoon op je computer aan te sluiten, kun je de USB-stick uit je telefoon halen en met een kaartlezer op je pc aansluiten.

Stap 3

Zet de telefoon aan, zoek de map waar de.jar (of.jad en.jar) java-toepassingsbestanden zijn geschreven. Selecteer de gewenste applicatie en druk op een van de functietoetsen van de telefoon, die zich onder het bijschrift "Installeren" bevinden. Het installeren van een java-applicatie duurt meestal minder dan een minuut. Na installatie kan de applicatie direct gestart worden.

Aanbevolen: