Internet Instellen Voor Applicaties

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Voor Applicaties
Internet Instellen Voor Applicaties

Video: Internet Instellen Voor Applicaties

Video: Internet Instellen Voor Applicaties
Video: IP-instellingen (Internet Protocol) opnieuw instellen. 2024, Mei
Anonim

Om met verschillende applicaties toegang te krijgen tot internet, moet u speciale internetinstellingen op uw mobiele telefoon bestellen. Ze worden geleverd door bijvoorbeeld de grootste telecomoperators, zoals Beeline, MTS en Megafon. De operator bepaalt zelf het merk van je telefoon.

Internet instellen voor applicaties
Internet instellen voor applicaties

instructies:

Stap 1

In het geval dat uw operator Beeline is, kunt u automatische instellingen krijgen als u het USSD-nummer * 110 * 181 # gebruikt. Hiermee kunnen abonnees de GPRS-verbinding activeren. Die klanten van het bedrijf voor wie zo'n aansluiting om wat voor reden dan ook niet geschikt is, kunnen de nodige instellingen op een andere manier bestellen. Ze hoeven alleen het USSD-opdrachtnummer * 110 * 111 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon te kiezen. Houd er rekening mee dat na het verzenden van uw bestelling en het ontvangen van automatische instellingen, u uw telefoon opnieuw moet opstarten. Zodra uw mobiele apparaat weer in het Beeline-netwerk is geregistreerd, worden de nieuwe internetinstellingen van kracht en krijgt u toegang tot internet.

Stap 2

Als u gebruik maakt van de diensten van MTS, heeft u toegang tot het verkorte nummer 0876, waarmee u automatische instellingen kunt bestellen. Dit nummer is trouwens uitsluitend bedoeld om te bellen (in het thuisnetwerk zijn ze gratis). De abonnees hebben ook de beschikking over de officiële website van de operator. U moet er een speciaal aanvraagformulier op zoeken en dit invullen. Onthoud dat de volgorde van de internetinstellingen zelf volledig gratis is, u betaalt alleen voor het gedownloade verkeer.

Stap 3

Megafon-abonnees kunnen de nodige instellingen bij hun provider bestellen, niet alleen vanaf een mobiele telefoon, maar ook vanaf een vaste lijn. Om te bestellen, moet u bellen met 502-55-00. Gebruikers die vanaf een mobiel apparaat een verzoek willen indienen, moeten het abonneeservicenummer 0500 gebruiken. Daarnaast kunnen Megafon-klanten voor hulp contact opnemen met een medewerker van het technische ondersteuningsbureau of een communicatiesalon. Daar wordt u zeker geholpen bij het aansluiten, loskoppelen of configureren, indien nodig, van de dienst waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 4

U kunt een verzoek om automatische instellingen ook op een andere manier verzenden: stuur gewoon een sms naar 5049. Typ in de tekst van het bericht het nummer 1. Trouwens, door twee of drie in plaats van één te schrijven, kunt u ook de WAP- en MMS-instellingen.

Aanbevolen: