Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Telefoonnummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Telefoonnummer?
Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Mobiel Telefoonnummer?
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig worden inwoners van Rusland en andere landen steeds vaker geconfronteerd met fraude op het gebied van mobiele communicatie, dus het zou handig zijn om te achterhalen wie de eigenaar is van het mobiele telefoonnummer waarvan iemand u bepaalde diensten aanbiedt. Dit kan met behulp van speciale internetbronnen.

Ontdek wie de eigenaar is van een mobiel nummer
Ontdek wie de eigenaar is van een mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen wie de eigenaar is van een mobiel telefoonnummer, kijkt u naar de cijfers waarmee het begint. U kunt dus begrijpen vanuit welke regio de abonnee heeft gebeld (regiocodes hosten meestal de sites van mobiele operators). Het is mogelijk dat de oproep afkomstig is uit de nederzetting waar uw familie, oude vrienden of kennissen wonen, en u kunt ze veilig terugbellen zonder bang te zijn slachtoffer te worden van oplichters. Als het nummer bij uw regio hoort, neem dan contact op met de gsm-winkels. Uit nieuwsgierigheid zullen ze je natuurlijk nauwelijks helpen, maar als je bedreigingen ontvangt van een onbekend nummer, kan het zijn dat je de eigenaar van het telefoonnummer bent.

Stap 2

Via internet, zoekmachines of speciale sites met telefoongidsen kunt u achterhalen wie de eigenaar is van een mobiel telefoonnummer. Deze methode is momenteel echter niet altijd effectief, aangezien er nogal wat frauduleuze middelen zijn. Het vinden van de eigenaar van de telefoon is effectiever als het nummer waarin u geïnteresseerd bent kort is. Dergelijke nummers zijn meestal privé geregistreerd ten behoeve van allerlei mobiele diensten en sms-mailings, zodat u gemakkelijk informatie over de eigenaar van het nummer kunt vinden via internetzoekmachines. Let in de zoekresultaten op sites met recensies van mensen die mogelijk slachtoffer kunnen zijn van oplichters die verschillende diensten opleggen vanaf het nummer waarin u geïnteresseerd bent. U leert dus hoe u uzelf kunt beschermen en niet "valt voor het aas" van indringers.

Stap 3

Poisk.goon is een effectieve en beproefde bron waarmee u gratis een abonnee op nummer kunt vinden. Het volstaat om het nummer waarin u geïnteresseerd bent in het juiste veld aan te geven, en u kunt erachter komen of er informatie over is. Als het nummer echter recentelijk is geregistreerd, kan informatie erover tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Stap 4

Plaats een andere simkaart in uw telefoon of gebruik uw huistelefoon om het nummer te bellen waarin u geïnteresseerd bent en behoud uw privacy. U kunt namens uzelf met de eigenaar communiceren, onder vermelding van de reden waarom u zijn persoonsgegevens wilt weten. Het is echter veiliger om uzelf voor te stellen, bijvoorbeeld als een vertegenwoordiger van een mobiel of ander bedrijf, en dan de abonnee een paar vragen te stellen en zijn achternaam en voornaam te achterhalen, en de nodige conclusies voor uzelf te trekken.

Aanbevolen: