Hoe Kom Je Erachter Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Mobiel Nummer
Hoe Kom Je Erachter Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Mobiel Nummer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Mobiel Nummer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Mobiel Nummer
Video: Zien op welk nummer website, landingpage of activiteit je gebeld wordt. 📞📞 Dubline. 2024, Mei
Anonim

Soms doen zich situaties voor waarin iemand belde, maar u de telefoon niet kon opnemen en het nummer dat op het scherm wordt weergegeven, niet bekend is. Je begint je af te vragen wie het zou kunnen zijn. Maar het is gênant om terug te bellen, of je bent gewoon bang om oplichters tegen te komen, door wiens acties een vrij grote som geld van je persoonlijke rekening kan verdwijnen.

Hoe kom je erachter wie er heeft gebeld vanaf een mobiel nummer
Hoe kom je erachter wie er heeft gebeld vanaf een mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Leer de standaard belregels. Zodra u de algemene informatie hebt ontvangen, is het veel gemakkelijker om te navigeren om erachter te komen waar de oproep vandaan kwam. Wanneer u een interlokaal en internationaal nummer invoert vanaf een gewone vaste telefoon, moet u bepaalde cijfercombinaties invoeren. Om een interlokale oproep te maken - 8 - kiestoon - aan het einde van het netnummer en abonneenummer; voor internationale verbinding - 8 - kiestoon - dan 10 - landcode - dan netnummer en telefoonnummer.

Stap 2

Na analyse van de ontvangen informatie, kunt u eenvoudig de territoriale verwantschap van de beller bepalen. Om een interlokale oproep naar een mobiel nummer te maken, kiest u - +7 - netnummer - en vervolgens het telefoonnummer; gebruik bij het maken van een internationale oproep de combinatie - + landcode - dan stadscode - telefoon van de abonnee.

Stap 3

Nu u bekend bent met de basiscombinatie van cijfers, gaat u verder met het definiëren van de landcode. Gebruik uw telefoonboek of internetdiensten om de lijst met netnummers te vinden en het land of de stad te vinden van waaruit u bent gebeld.

Stap 4

Soms kan het zijn dat de beller zijn mobiele telefoonnummer heeft verborgen. Dit wordt meestal gedaan met het oog op afpersing, grappen of gewoon om een persoon te intrigeren. Een automatische dienst voor abonnees kan helpen om de "joker" te identificeren. Bel het callcenter van uw operator en wacht tot het antwoordapparaat spreekt. Hij zal u vertellen wat er vervolgens moet gebeuren. Ga met behulp van de prompts naar de service voor het toevoegen / verwijderen van services en schakel de optie in, met behulp waarvan eventuele oproepen, zelfs verborgen, worden bepaald.

Stap 5

Een andere manier om de beller te identificeren, is door een gedetailleerde afdruk van de inkomende oproep op te vragen. Als u af en toe lastiggevallen wordt aan de telefoon en er is geen manier om de beller te identificeren, kan de telefoniste een dienst aanbieden die gewoonlijk wordt aangeduid als Malicious Call Identification. U hoeft alleen maar de combinatie van nummers te kiezen die in de gedetailleerde instructies wordt aangegeven.

Aanbevolen: