Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Vast Telefoonnummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Vast Telefoonnummer?
Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Vast Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Vast Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Vast Telefoonnummer?
Video: Liever Facebook of toch YouTube voor promotie? - P van Promotie 2024, April
Anonim

Nieuwsgierigheid is een eigenschap die ervoor zorgt dat iemand veel verschillende dingen doet. Onder de merkwaardige informatie zijn telefoonnummers. Dus soms is het interessant om te weten wie de eigenaar is van het telefoonnummer dat op uw display wordt weergegeven.

Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van een vast telefoonnummer?
Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van een vast telefoonnummer?

Het is nodig

  • - telefoonboek;
  • - helpdesk.

instructies:

Stap 1

Dit soort informatie wordt als vertrouwelijk beschouwd, maar u kunt de naam van de eigenaar van een stadstelefoonnummer achterhalen in telefoonboeken, stadsinformatie of gewoon bij de abonnee zelf.

Stap 2

Het bepalen van de eigenaar van een telefoonnummer, als je een beller-ID hebt, is niet zo moeilijk. De gemakkelijkste manier om erachter te komen wie een telefoonnummer heeft, is door terug te bellen en de eigenaar zelf te vragen.

Stap 3

Maar als u dit om de een of andere reden niet wilt doen, zullen elektronische telefoongidsen u te hulp komen. Stel zoekopdrachten in een zoekmachine, het is goed mogelijk dat daar iets wordt gevonden. Voer na het downloaden van het programma het telefoonnummer in en de achternaam en initialen van de eigenaar van het telefoonnummer verschijnen op het scherm. Het programma biedt in de regel twee manieren om naar gegevens te zoeken: door een telefoonnummer in te voeren met de uitvoer van de naam van de eigenaar van het nummer, of door een achternaam in te voeren met een demonstratie van telefoons die geschikt zijn voor deze achternaam.

Stap 4

Telefoonnummers zijn ook te vinden in papieren telefoongidsen, maar het is bijna onmogelijk om daar de naam van een achternaam te vinden. Om dit te doen, zul je een gigantische klus moeten klaren. De telefonische informatiedienst is ook een mooie gelegenheid om iets meer te weten te komen over het nummer waarin u geïnteresseerd bent. Bel gewoon de stadsinformatiedienst en vraag wie de eigenaar is van het opgegeven nummer.

Stap 5

Een andere manier om erachter te komen aan wie het telefoonnummer is toegewezen, is via internet. Voer het telefoonnummer in de zoekmachine in en als het al op internet is "geschonken", heeft u de kans om het op elke site te vinden en de eigenaar ervan te identificeren.

Stap 6

Probeer het ook aan je vrienden te vragen, misschien weet een van hen het nummer dat je hebt genoemd. Succes is onwaarschijnlijk, maar als je de theorie van zes handdrukken volgt, volgens welke elke persoon bij verstek bekend is met een inwoner van onze planeet door vijf wederzijdse kennissen, dan is er een kans.

Aanbevolen: