Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Telefoonnummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Telefoonnummer?
Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Telefoonnummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Een Telefoonnummer?
Video: (4/5) Hoe kom je erachter waaraan iemand overleden is? 2024, Maart
Anonim

Heb je je gezonde slaap verloren om uit te zoeken wie de eigenaar is van het telefoonnummer? Ondanks het feit dat het niet eenvoudig is om aan dergelijke informatie te komen, gebruik dan onze tips, en je zult gemakkelijk de informatie vinden die je nodig hebt.

Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van een telefoonnummer?
Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van een telefoonnummer?

instructies:

Stap 1

Bepaal aan de hand van het voorvoegsel de eigendom van het mobiele telefoonnummer bij een of andere telecomoperator en koop zijn database. Onthoud dat het verkopen van dergelijke informatie niet helemaal legaal is. Dergelijke databases worden verspreid in de vorm van kopieën van de originele schijf, met de hand gereproduceerd. Controleer daarom de functionaliteit van de schijf die u koopt. Zoek ook uit wanneer de kopie is gemaakt, zoals: informatie met een lange verjaringstermijn is nutteloos.

Stap 2

Probeer kennissen te vinden bij de politie. De politie kan een officieel verzoek indienen bij het bedrijf - de mobiele operator - om informatie te verkrijgen over de abonnee waarin ze geïnteresseerd zijn bij het uitvoeren van operationele zoekactiviteiten. Misschien, als het je lukt om met je vriend te onderhandelen, kan hij je helpen met het vinden van informatie over de eigenaar van het telefoonnummer.

Stap 3

Zoek een verkooppunt voor het personeel van het telecommunicatiebedrijf dat het telefoonnummer onderhoudt dat u zoekt. Mensen die in een dergelijk bedrijf werken, kunnen u helpen bij het verkrijgen van de benodigde informatie door deze te bekijken in de database, die alle informatie bevat over de abonnee die is opgegeven bij het sluiten van een contract voor het leveren van mobiele diensten. Onthoud dat het voor je vriend best moeilijk zal zijn om zo'n "prestatie" te volbrengen, omdat de beveiligingsdienst in grote bedrijven - telecomoperators slapen niet en proberen op alle mogelijke manieren pogingen om informatie uit het bedrijf te lekken te onderdrukken. Daarom is het beter om vooraf de beloning van je vriend te bespreken.

Stap 4

Gebruik de zoekdiensten die u in overvloed zult vinden op de pagina's van het wereldwijde internet. Ze zijn zowel betaald als gratis. Begin met gratis. Ondanks het feit dat sommige gewoon niet werken of onjuiste informatie geven, kun je nog steeds geluk hebben en vinden wat je zoekt. Als je faalt, ga dan voor een betaalde zoekopdracht.

Aanbevolen: